Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ αφιέρωμα για Βοτανικό - Τα υπέρ και τα κατά - Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στην ιστορία του ΠΑΟ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 07:00:00

Σούπερ αφιέρωμα για Βοτανικό - Τα υπέρ και τα κατά - Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στην ιστορία του ΠΑΟ (Vid)

Sportdog Team
Σούπερ αφιέρωμα για Βοτανικό - Τα υπέρ και τα κατά - Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στην ιστορία του ΠΑΟ (Vid)

Απόψεις τόσο υπέρ όσο και κατά της Διπλής Ανάπλασης ακούστηκαν στο αφιέρωμα της εκπομπής «OPEN Sport» ενόψει της κρίσιμης Γ.Σ. για τον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό, μιας και την Τετάρτη 30 Μαρτίου τα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα κληθούν να αποφασίσουν για το αν είναι υπέρ ή κατά της Διπλής Ανάπλασης.

Με αφορμή αυτό η εκπομπή «OPEN SPORT» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στο οποίο ακούστηκαν τόσο απόψεις υπέρ όσο και κατά της Διπλής Ανάπλασης. 

Αρχικά ο συγγραφέας και αρθρογράφος του Παναθηναϊκού, Αριστοτέλης Μπενόγλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για το πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας. Εκτός της ιστορικής του αξίας έχει και μεγάλη αντικειμενική αξία. Σαφώς υψηλότερη από την αντίστοιχη στο Βοτανικό. Αυτό το γήπεδο καλείται με την ψήφο του ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού να παραδώσει στον Δήμο Αθηναίων. Οι παρούσες συμβάσεις δεν είναι αυτές που αναλογούν στο Βοτανικό. Θα ήμουν πιο διαλλακτικός αν η ανάπλαση ήταν μονή, δηλαδή αν δεν χρειαζόταν να παραχωρηθεί η Λεωφόρος».

Παράλληλα την δική του άποψη εξέφρασε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:  «Είμαι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν ξεχνώ τι έχει περάσει 30 χρόνια με το θέμα αυτό ο σύλλογος, δεύτερον γιατί είναι πολύ καλές οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των τμημάτων του Ερασιτέχνη και τρίτον δεν υπάρχει μια πιο ρεαλιστική λύση. Οι συμβάσεις είναι πολύ καλύτερες από αυτές που περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λεωφόρος έχει χαρακτηριστεί από το Π.Δ. του 2013 ως χώρος πρασίνου».

Επιπρόσθετα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ του Βοτανικού. Επιπλέον ακούστηκαν και οι απόψεις αρκετών φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος του OPEN, Γρηγόρης Ποζιός, μάλιστα παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις, αλλά και τα... κέρδη Ερασιτέχνη και ΠΑΕ από το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags