Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - Φεύγει κορυφαίο όνομα από Τούμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 15:45:00

"Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - Φεύγει κορυφαίο όνομα από Τούμπα"

Sportdog Team
"Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - Φεύγει κορυφαίο όνομα από Τούμπα"

Μπορεί ο Δικέφαλος να βρίσκεται μέσα και στις τρεις διοργανώσεις, ωστόσο ήδη στην ομάδα... δουλεύουν για την επόμενη σεζόν.
 

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για τα πλάνα της νέας σεζόν και την πιθανή αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ φέτος είχε μία πετυχημένη σεζόν. Κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύ καλή συνεργασία του Ρσβάν Λουτσέσκου με τον Ζοζέ Μπότο. Τα χνώτα το δύο ανδρών είναι ταιριάζουν αρκετά, καθώς έχουν παρόμοιες ιδέες στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν αν δεν ξέραμε ότι θα είναι και ο Μπότο από πίσω, θα λέγαμε ότι είναι μόνο Λουτσέσκου.

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν

Με το τέλος της σεζόν να πλησιάζει, ο Λουτσέσκου με τον Μπότο έχουν ξεκινήσει ήδη τα πλάνα για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής να υπερτερεί του αντιπάλου και να έχει ένταση στο παιχνίδι του. Αυτό θα επιτευχθεί έχοντας στο ρόστερ νεαρούς ποδοσφαιριστές ποδοσφαιριστές, με καλή τεχνική κατάρτηση και ευχάιρια στα πόδια.

Έτσι αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Από την παλιά φουρνιά του ΠΑΟΚ σίγουρα θα φύγουν κάποιοι παίκτες αλλά και θα μείνουν κιόλας μερικοί ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Συγκεκριμένα, οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ θα φοράνε και του χρόνου τα ασπρόμαυρα.

Για τον Πασχαλάκη και την ανανέωση του συμβολαίου του

Αυτός που απ’ ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία από τις δύο πλευρές κίνηση για ανανέωση συμβολαίου. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα οι δρόμοι τους θα χωρίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι πολύ καλό το τάιμινγκ για τον «δικέφαλο του βορρά» να αλλάξει τερματοφύλακα, αλλά και για τον Πασχαλάκη να προσπαθήσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags