Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη σηκώσει μανίκια για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, έχοντας ως στόχο όχι μόνο να κάνουν μεταγραφές, αλλά και να διατηρήσουν στην ομάδα πολύτιμους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται κοντά στη λήξη των συμβολαίων τους.

 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τόμας Βατσλίκ, που έχουν βασικότατο ρόλο στην ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όσο τίποτα να τους διατηρήσει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Το ίδιο ισχύει και για τους "γερόλυκους" Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλο, δύο παίκτες που μπορεί να βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός πλέκει συνεχώς το εγκώμιό τους. Όχι μόνο για τις αγωνιστικές τους ικανότητες, αλλά και για τη σημαντική επιρροή τους στα αποδυτήρια.

Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του Ολυμπιακού είναι επίσης δύο παίκτες με συμβόλαια που δεν ολοκληρώνονται το φετινό, αλλά το επόμενο καλοκαίρι. Περί Γιάν Εμβιλά και Κένι Λαλά ο λόγος, καθώς αμφότεροι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να προνοήσουν από τώρα ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες αργότερα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν άμεσα συζητήσεις με τους δύο παίκτες για την πιθανότητα πρόωρης επέκτασης των συμβολαίων τους. Ειδικά ο Εμβιλά θεωρείται παίκτης που στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα, αφού πρόκειται για έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας την τελευταία διετία. Και φυσικά η ηλικία του (32 ετών) δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόβλημα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Μαρτίνς έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσουν οι Ερυθρόλευκοι τους 37χρονους Βαλμπουενά και Παπαδόπουλο.

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχει προβληματισμός στο Λιμάνι για την πορεία των ποδοσφαιριστών που ήρθαν το περσινό καλοκαίρι στην ομάδα, μιας και ποδοσφαιριστές όπως ο Λόπες, ο Ονιεκούρου, ο Καρμπόβνικ και ο Κούντε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρόκεται για παίκτες που αποκτήθηκαν κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς. Στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται ότι οι περσινές μεταγραφικές αστοχίες θα αλλάξουν τον τρόπο που θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Δηλαδή ενδέχεται ο Μαρτίνς να αναλάβει... λιγότερα καθήκοντα στην επιλογή των νέων παικτών που θα προστεθούν στο ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές για "χρυσό deal" με ομάδα της Premier ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με μεταγραφή Έλληνα άσου!