Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επαφές για "χρυσό deal" με ομάδα της Premier ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με μεταγραφή Έλληνα άσου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 10:00:00

Επαφές για "χρυσό deal" με ομάδα της Premier ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με μεταγραφή Έλληνα άσου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επαφές για "χρυσό deal" με ομάδα της Premier ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με μεταγραφή Έλληνα άσου!

Οι ξένοι σκάουτς και η απόφαση Μαρτίνς για αλλαγές στο ρόστερ. Ποιος παίκτης παρότι δεν κάνει καλή χρονιά, μπορεί να φέρει εκατομμύρια το καλοκαίρι στο Λιμάνι, ποιοι τον παρακολουθούν στενά και οι πρώτες σκέψεις για τις θέσεις των μπακ. Δύο ονόματα ψηλά στη λίστα...

Ούτε η μέτρια σεζόν που διάγει ο Μαντί Καμαρά ούτε ο αποκλεισμός του από το Κόπα Άφρικα (μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας της Γουινέας) φαίνεται πως είναι ικανές να ρίξουν τις μετοχές του διεθνούς μέσου στις ευρωπαϊκές αγορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καμαρά εξακολουθεί να τσεκάρεται έντονα σε Αγγλία και Ιταλία, με τις εξελίξεις στην υπόθεσή του να αναμένονται έντονες ενόψει του καλοκαιριού.

Ως γνωστόν, οι διοικούντες της Νάπολι έχουν τον Αφρικανό άσο στο μπλοκάκι τους, με το "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών να κρατά από την περσινή σεζόν. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι ο Καμαρά περιμένει κάτι δυνατό από Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να... ξεπουλήσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του και θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά προκειμένου να παραχωρήσει τον Καμαρά. Εντούτοις, αφενός εάν ο παίκτης έχει "ψηθεί" για μεταγραφή και αφετέρου εάν το ντεφορμάρισμά του συνεχιστεί, ίσως το φετινό καλοκαίρι είναι το κατάλληλο timing για να πωληθεί ο διεθνής άσος με όσο το δυνατόν υψηλότερο αντίτιμο.

"Ερωτηματικό" ο Λαλά

Ένα από τα ερωτηματικά για τους Ερυθρολεύκους ενόψει της επόμενης σεζόν ακούει στο όνομα Κένι Λαλά, αφού η αστάθεια του Γάλλου αμυντικού προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 30χρονος μπακ παρουσιάζεται φέτος αισθητά ανώτερος σε σχέση με τα περσινά στάνταρ απόδοσής του, αλλά τα πολλά σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει δημιουργούν δίλημμα σχετικά με το αν θα πρέπει να διατηρήσει τη φανέλα του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά τις δυνατότητες του Λαλά και πως όταν ο Γάλλος είναι στα καλά του, δε νιώθει ιδιαίτερη... απειλή από τον Μάριο Βρουσάι, που μπορεί να εκμεταλλεύεται σε ικανοποιητικό βαθμό τις ευκαιρίες που παίρνει, όμως έχει ακόμα πολλά να μάθει για να γίνει κανονικός μπακ.

Πάντως, από πολλούς ερμηνεύεται ως κάθε άλλο παρά τυχαία η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να ασχολείται με περιπτώσεις δεξιών μπακ, όπως ο Τζορτζ Μπάλντοκ και ο Μανώλης Σάλιακας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ξένος άσος στο Λιμάνι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος - Μεταγραφή σε top πρωτάθλημα ο Λόπες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags