Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση με ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Πρόβλημα με τον Σισέ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 14:50:00

"Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση με ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Πρόβλημα με τον Σισέ"

Sportdog Team
"Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση με ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Πρόβλημα με τον Σισέ"

Γιατί ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι εξαιρερικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μιλάει για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για το προσεχές παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Αρχικά, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες τις προπονήσεις του για το ντέρμπι. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Έχουν επιστρέψει πολλοί διεθνείς. Το πρόβλημαείναι με τον Παπέ Σισέ, ο οποίος παίζει απόψε με την εθνική Σενεγάλης κόντρα σε αυτή της Αιγύπτου. Ένα παιχνίδι τελικό, με το πρώτο ματς στην Αίγυπτο να είχε λήξει 1-0. Ο νικητής του ζευγαριού, περνάει στα τελικά του Μουντιάλ.

Όσο αναφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο παιχνίδι με 100% πληρότητα κόσμου, από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags