Facebook Pixel Μαρσέιγ: Τι θα κάνει η Μαρσέιγ με τον τραυματισμό του Μίλικ - Αυτές είναι οι σκέψεις των Γάλλων για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 17:02:00

Τι θα κάνει η Μαρσέιγ με τον τραυματισμό του Μίλικ - Αυτές είναι οι σκέψεις των Γάλλων για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τι θα κάνει η Μαρσέιγ με τον τραυματισμό του Μίλικ - Αυτές είναι οι σκέψεις των Γάλλων για ΠΑΟΚ

Πρώτο θέμα στην Γαλλία είναι ο τραυματισμός του Πολωνού επιθετικού και η πιθανότητα η Μαρσείγ να μην τον έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τα Μέσα της χώρας να παρουσιάζουν τις εναλλακτικές του Χόρχε Σαμπάολι.

Μαρσέιγ: Μπορεί αρχικά οι Πολωνοί να ανέφεραν ότι ο τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ θα τον κρατούσε εκτός για δύο εβδομάδες, τα νέα των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για δέκα μέρες, κάτι που τον βάζει στο... όριο για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τους Γάλλους πάντους να παρουσιάζουν τις πιθανές εναλλακτικές των Μασσαλών.

Στο πρώτο πλάνο παίνει η χρησιμοποίηση του Παγιέ ως ψευτοεννιάρι, κάτι που έχει δοκιμάσει και επί της ουσίας προτιμήσει αρκετές φορές φέτος ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, προκαλώντας -μάλιστα- και την αντίδραση του Μίλικ που τέθηκε στο περιθώριο με τα ΜΜΕ της χώρας να τονίζουν την... ανακούφιση του έμπειρου τεχνικού που θα έχει εκτός τον Πολωνό.

Παράλληλα ο προπονητής Μαρσέιγ έχει ακόμα δύο εναλλακτικές, αρχικά αυτή του Σέντρικ Μπακαμπού, αλλά και του νεαρότερου, Μπάμπα Ντιένγκ, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως αν επιλέξει έναν από τους δύο, για να κινηθεί στη λογική να χρησιμοποιήσει έναν πιο κλασικό φορ από τον Παγιέ, τότε το προβάδισμα το έχει ο πρώτος, που σε 11 συμμετοχές έχει φέτος τρία γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags