Facebook Pixel ΑΕΚ - Νόρντιν Άμραμπατ: "Για γέλια με ΠΑΟΚ ο Άμραμπατ - Αν θες να φύγεις, πήγαινε στη διοίκηση - Το χειρότερο για ΑΕΚ ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 19:35:00

"Για γέλια με ΠΑΟΚ ο Άμραμπατ - Αν θες να φύγεις, πήγαινε στη διοίκηση - Χειρότερο για ΑΕΚ ότι..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Για γέλια με ΠΑΟΚ ο Άμραμπατ - Αν θες να φύγεις, πήγαινε στη διοίκηση - Χειρότερο για ΑΕΚ ότι..."

"Ποδόσφαιρο γειτονιάς, ο καθένας ασχολείται με τον εαυτό του"! Δύο παλαίμαχοι της Ένωσης σχολιάζουν στο Sportdog τη στάση του Μαροκινού που δήλωσε δημοσίως τις τάσεις φυγής του και τα όσα έδειξε για την ομάδα αυτό το περιστατικό.

Η υπομονή του κόσμου της ΑΕΚ ξεχείλισε μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η ήττα (με 1-0) από τους Θεσσαλονικείς σε συνδυασμό με την απόδοση της ομάδας εξόργισε τους Ενωσίτες, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους «κιτρινόμαυρους» τόσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όσο και στη λήξη της συνάντησης. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έγιναν αποδέκτες της οπαδικής «γιούχας» ήταν και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

 

 

 

Μερικές ημέρες μετά, ο Μαροκινός άσος έριξε βόμβα ταράζοντας συθέμελα τον ενωσίτικο οργανισμό. Οι δηλώσεις του σε ολλανδικό Μέσο, ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη χώρα της Τουλίπας, αυτοπροτείνοντας τον εαυτό του στην Ουτρέχτη, παρότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, δεν ακούστηκαν καλά... Πόσω μάλλον, όταν ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την αντίθεσή τους με τον τρόπο που ο 34χρονος μεσοεπιθετικός επικοινώνησε την επιθυμία του εξέφρασαν στο Sportdog ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς και ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

 

Σιμιγδαλάς: «Αν θέλεις να φύγεις μιλάς με τη διοίκηση»

 

«Απ' ό,τι καταλαβαινω δεν είναι ευχαριστημένος. Με τον ΠΑΟΚ ήταν για γέλια. Νόμιζε, ότι έπαιζε στη γειτονιά. Είναι κακό να σου ασκούν κριτική; Ήθελε μια μπάλα μόνος του. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι έτσι. Έπαιρνε τη μπάλα και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε μία ομάδα που έχουμε να την κερδίσουμε 10 παιχνίδια, τα οποία η ΑΕΚ μπορούσε να τα πάρει.

 

Το σπουδαιότερο είναι, ότι είναι 34 χρονών. Και έκανε μεταγραφή παίρνοντας διετές συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει, ότι σε σέβονται και σε αγαπούν. Πρέπει να τα δώσεις όλα. Πρέπει να σέβεσαι την ομάδα που είσαι», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων της ομάδας του Δικέφαλου αετού και κατέληξε:

 

«Και όλα αυτά συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν θέλεις να φύγεις πας στη διοίκηση και λες “παιδιά μέχρι εδώ” και ζητάς να λυθεί το συμβόλαιο. Όχι να βγαίνεις δημοσίως βάζοντας μπροστά οικογενειακούς λόγους».



 

 

Καραγκιοζόπουλος: «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει»

 

«Δεν ήταν μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ο Άμραμπατ έκανε ό,τι ήθελε. Υπήρχαν και άλλα ματς που παρατηρήθηκε αυτό το στυλ. Είναι καλός παίκτης. Θα μας βοηθούσε, αλλά έχει πέσει σε μία κακή συγκυρία της ομάδας.

 

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν πέρασμα από άλλα πρωταθλήματα αισθάνονται πιο ελεύθεροι για να επικοινωνούν κάποια θέματα. Τα κοινοποιούν ευκολότερα. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και με τα Social Media, όπου κάτι μεταφέρεται γρηγορότερα.

Σίγουρα ο τρόπος που έγινε αυτό δεν ήταν σωστός. Πρώτα πρέπει να μιλήσεις με την ομάδα και τους παράγοντες. Από εκεί και πέρα να διευθετηθούν τα ζητήματα από τη στιγμή που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Δεν είναι ελεύθερος, ώστε να πει στο τέλος της χρονιάς “σηκώνομαι και φεύγω”. Αν του έλεγε η ΑΕΚ “έλα να λύσουμε το συμβόλαιο” φαντάζεστε τί θα γινόταν;

 

Είναι περίεργα τα πράγματα. Σίγουρα είναι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έρχονται, δεν ξέρουν από ντέρμπι. Παρατηρώντας την εικόνα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ΑΕΚ, νομίζω, ότι ο καθένας ασχολείται με τον εαυτό του. Αυτό είναι το ασχημότερο. Γιατί αυτή η στάση δεν έχει αντίκτυπο στον παίκτη, αλλά στην ομάδα. Είναι σοβαρό θέμα και δείχνει, ότι ο καθένας λέει και κάνει ό,τι θέλει», ανέφερε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

 

Νεώτερες πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι ο Άμραμπατ είχε πει στο ξενοδοχείο, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, πάνω σε μία στιγμή εκνευρισμού, ότι θα φύγει, μία συμπεριφορά που περισσότερο τον ενοχοποιεί παρά τον δικαιώνει... Και όλα αυτά σε μία ΑΕΚ που εσωτερικά και αγωνιστικά προβλήματα μαρτυρούν μία κατάσταση αυτοκαταστροφής και όχι αναγέννησης, ο οποίος ήταν ο στόχος της διοίκησης, όταν ανέλαβε το 2013 με όραμα την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή για Σάλιακα - Άλλαξε μάνατζερ και έκλεισε σε νέα ομάδα - Ούτε ΑΕΚ ούτε Άρης! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags