Facebook Pixel Ζοάν Λαπόρτα: Έδωσε εξηγήσεις ο Λαπόρτα - Τι ισχύει στην Μπαρτσελόνα με Μέσι και Χάαλαντ - Βόμβα με Σαλάχ!
| 2022-03-30 05:01:00

Έδωσε εξηγήσεις ο Λαπόρτα - Τι ισχύει στην Μπαρτσελόνα με Μέσι και Χάαλαντ - Βόμβα με Σαλάχ!

Sportdog Team
Έδωσε εξηγήσεις ο Λαπόρτα - Τι ισχύει στην Μπαρτσελόνα με Μέσι και Χάαλαντ - Βόμβα με Σαλάχ!

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα όπου εκτός των άλλων ανέφερε και τι ακριβώς ισχύει για τις περιπτώσεις του Αργεντίνου σούπερ σταρ, αλλά και του Νορβηγού επιθετικού.

Ζοάν Λαπόρτα: Συνέντευξη για όλα έδωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, όπως και οι απαιτήσεις των Εμπαπέ και Χάαλαντ είναι πολύ υψηλές, όμως δεν απέκλεισε να κινηθούν για έναν εκ των Σαλάχ και Λεβαντόφσκι!

«Δεν έχω λάβει ούτε ένα μήνυμα από τους μάνατζερ του Μέσι για την πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα. Η επικοινωνία μου με τον Μέσι δεν είναι πλέον συχνή αλλά θα ήθελα να ήταν παρών ο Λέο μαζί μας στα εγκαίνια του νέου σταδίου. Το «Καμπ Νόου» θα είναι πάντα σπίτι του. Δεν υπάρχει σύζητηση με τον Λέο Μέσι για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Η πραγματικότητα είναι πως δεν το σκεφτόμαστε. Ο Λέο είναι ο Λέο, είναι ο καλύτερος αλλά δεν είναι στα πλάνα μας αυτή τη στιγμή. Χτίζουμε μια ομάδα με νέα πρόσωπα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψουμε τα χρήματα που απαιτούνται για αυτές τις δύο περιπτώσεις. Βλέπω και τους δύο αυτούς παίκτες να βρίσκονται πολύ μακριά από την Μπαρτσελόνα.

Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Μπαρτσελόνα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε επαφές για τον Λεβαντόβσκι ή τον Σαλάχ. Αν κάνω κάτι τέτοιο, θα μου πουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις τους. Ο Ραφίνια είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πραγματικά και είναι αλήθεια πως ο Ντέκο είναι ο ατζέντης του. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Ντέκο δεν πληρώνεται από το σύλλογο. Θα μας βοηθήσει απλά επειδή γνωρίζει την βραζιλιάνικη αγορά», είπε ο Ζοάν  Λαπόρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags