Facebook Pixel Ομάδα της League Two έγραψε ιστορία στην Αγγλία με 91 "θύματα"! (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-30 06:15:00

Ομάδα της League Two έγραψε ιστορία στην Αγγλία με 91 "θύματα"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ομάδα της League Two έγραψε ιστορία στην Αγγλία με 91 "θύματα"! (ΦΩΤΟ)

Πραγματικά, εκπληκτικό ρεκόρ!

Ένα μοναδικό ρεκόρ κατέγραψε η Πορτ Βέιλ, ομάδα της αγγλικής League Two, νικώντας (2-0) τη Σάτον το απόγευμα του Σαββάτου, μιας και έγινε η μόνη ομάδα που  έχει κερδίσει όλες τις ομάδες που αποτελούν τις τέσσερις κύριες κατηγορίες στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της ιστορίας της. Από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ μέχρι τη Σκάνθορπ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της League Two.

Η Πορτ Βέιλ ιδρύθηκε το 1876, ποτέ στην ιστορία της δεν έχει αγωνιστεί στην Premier League και κατέχει τα ρεκόρ ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη θητεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο (110) και ως η ομάδα με τις περισσότερες σεζόν (41) δεύτερη Κατηγορία (σημερινή Championship) χωρίς να έχει πετύχει την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo.

Με τη νίκη επί της Σάτον, η Πορτ Βέιλ κατάφερε να συμπληρώσει το παζλ της ως ο «δήμιος» των 91 ομάδων που απαρτίζουν την Premier, την Championship, την League One και τη League Two. 

Η Πορτ Βέιλ, καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την 4η θέση του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε ομάδα της Premier League ήταν τον Ιανουάριο, όταν ηττήθηκε με 4-1 από την Μπρέντφορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags