Facebook Pixel Πορτογαλία - Πολωνία: Προκρίθηκε στο Μουντιάλ η Πορτογαλία του Σάντος - Στο Κατάρ και η Πολωνία του Κριχόβιακ! (Vids)
| 2022-03-29 23:46:00

Προκρίθηκε στο Μουντιάλ η Πορτογαλία του Σάντος - Στο Κατάρ και η Πολωνία του Κριχόβιακ! (Vids)

Sportdog Team
Προκρίθηκε στο Μουντιάλ η Πορτογαλία του Σάντος - Στο Κατάρ και η Πολωνία του Κριχόβιακ! (Vids)

Πορτογαλία και Πολωνία νίκησαν αμφότερες με σκορ 2-0 τις Β. Μακεδονία και Σουηδία, αντίστοιχα, και πήραν το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πορτογαλία - Πολωνία: Με σκόρερ και ηγέτη τον Μπρούνο Φερνάντες η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος νίκησε με 2-0 την Βόρεια Μακεδονία και θα δώσει το "παρών" στο Μουντιάλ του Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο υπέροχα γκολ στο 32' και στο 65' έδωσε την άνετη νίκη στους Ίβηρες, κάτι που τους είχε ζητήσει και ο Σάντος, τονίζοντας πριν το ματς στους παίκτες του να "καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση, γιατί είναι σε επικίνδυνη ηλικία"!

Όσο για το άλλο ματς, η Πολωνία κέρδισε με 2-0 την Σουηδία και προκρίθηκε στα τελικά του Κατάρ με τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ να είναι από τους πρωταγωνιστές. Ο άσος της ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 49' για τους Πολωνούς, οι οποίοι "έγραψαν" το τελικό 2-0 με τον Ζιελίνσκι στο 73'.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags