Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μικρογραφία του Βαλμπουενά, προκαλεί στο 1vs1 - Γι' αυτό υπογράφει ο Ματιέ στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 13:19:00

"Μικρογραφία του Βαλμπουενά, προκαλεί στο 1vs1 - Γι' αυτό υπογράφει ο Ματιέ στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Μικρογραφία του Βαλμπουενά, προκαλεί στο 1vs1 - Γι' αυτό υπογράφει ο Ματιέ στον Ολυμπιακό"

Τι θα δώσει και πώς θα χωρέσει ο Καμπελά στην 11αδα του Μαρτίνς! Ο Γάλλος άσος παραμένει... ζεστός για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν όμως να κρατήσουν και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Γιατί μοιάζουν οι δύο οι παίκτες;

Ανανέωση στο συμβόλαιο του Βαλμπουενά αλλά και μεταγραφή ενός παίκτη που θα έχει τα στοιχεία τού Ματιέ θέλουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει, για αυτό και φαίνεται ότι απασχολεί η περίπτωση του Ρεμί Καμπελά.

 

Γιατί ο Γάλλος άσος, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κράσνονταρ, είναι μια μικρογραφία του συμπατριώτη του που βρίσκεται ήδη στους Ερυθρόλευκους, όπως μας εξήγησε ο Μιχάλης Σινάκος.

 

Ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο, είπε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα για τον υποψήφιο στόχο του Ολυμπιακού. Διαβάστε τα...

 

"30% κάτω σε σχέση με Βαλμπουενά - Προφανώς θα ανανεώσει τον Ματιέ - Τεχνητάκος, κωλοτούμπας, σαν φυλλαράκι"

 

"Θα χαρακτήριζα τον Καμπελά ως μικρογραφία του Βαλμπουενά: Ο,τι έχει σε ποιότητα ο Ματιέ το έχει και ο Καμπελά, αλλά 30% κάτω. Προφανώς, όμως, είναι σε καλύτερη ηλικία από τον Βαλμπουενά και αυτό μετράει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

 

Ο Ολυμπιακός, πάντως, φαίνεται ότι θα ανανεώσει τον Ματιέ παρότι είναι 37,5 ετών.

 

"Προφανώς και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά δεν θα στηριχτεί πάνω του για να βγάλει τη σεζόν, θα μπαίνει για να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα σε ένα 20λεπτο. Αλλά παρά την ηλικία είναι σε καλή κατάσταση, θέλει να συνεχίσει, γιατί να μην τον ανανεώσει;".

 

Για να επιστρέψουμε στον Καμπελά, πες μου μερικά στοιχεία ακόμα που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

 

"Τεχνητάκος είναι, λίγο κωλοτούμπας αλλά γιατί είναι και σαν φυλλαράκι, ελαφρύς: Με ένα δυνατό τάκλιν μπορεί να φτάσει μέχρι την εξέδρα. Δεν είναι τόσο καλός σκόρερ όσο ο Βαλμπουενά και, επίσης, δεν είναι τόσο κομβικός παίκτης, δεν είναι η παρουσία του τόσο στρατηγικής σημασίας για την ομάδα του. Αυτό δεν είναι απαξιωτικό για τον Καμπέλα, γιατί τον βάζω απέναντι στον Βαλμπουενά που είναι σπουδαίος παίκτης".

 

 

"Προκαλεί το 1 με 1 - Μικρογραφία του Βαλμπουενά - Βασικός στον Ολυμπιακό και παίκτης του 7"

 

Σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει;

 

"Μπορεί δεξιά, μπορεί να παίξει ως δεκαράκι, μπορεί να εκτελέσει φάουλ, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σουτ γιατί δεν είναι δυνατός παίκτης. Δεν έχει και κεφαλιά επίσης. Παρόλα αυτά μπαίνει μέσα στις φάσεις, του αρέσει να προκαλεί το 1 με 1, έχει ντρίπλα. Καλός παίκτης είναι".

 

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον στο παιχνίδι του

 

"Μια μικρογραφία του Βαλμπουενά είναι, ίδιος παίκτης αλλά όχι με την ποιότητα που έχει ο Ματιέ".

 

Πώς να κλείσουμε τη συνέντευξη για τον Καμπελά;

 

"Είναι παίκτης που αν έρθει στον Ολυμπιακό θα είναι για βασικός, είναι παίκτης που τόσο στο παιχνίδι του όσο και στο στιλ θυμίζει τον Βαλμπουενά, θα του έβαζα 6,5-7 βαθμολογία, παίρνει πρωτοβουλίες, δεν κρύβεται, μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά. Είναι γρηγορούτσικος, παίρνει φάσεις πάνω του, γενικά είναι καλή περίπτωση".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή για Σάλιακα - Άλλαξε μάνατζερ και έκλεισε σε νέα ομάδα - Ούτε ΑΕΚ ούτε Άρης! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags