Facebook Pixel Superleague 2: Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ - Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα με εμφατικό τρόπο
| 2022-03-30 16:22:00

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ - Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα με εμφατικό τρόπο

Sportdog Team
Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ - Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα με εμφατικό τρόπο

Η δεύτερη ομάδα των Πρασίνων δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Ζάκυνθο, μένοντας στο 1-1, κάτι που τους αφήνει στην 10η θέση του πρωταθλήματος, ενώ η Καλαμάτα κέρδισε άνετα την Ιεράπετρα με 4-0.

Superleague 2: Συνεχίζει χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός Β' που μετά την ήττα από τα Χανιά, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ζάκυνθο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μένοντας στο 1-1, κάτι που τον αφήνει στην 10η θέση με 30 βαθμούς. Η ομάδα της Ζακύνθου πήρε το προβάδισμα στο 49′ με τον Οντόνε, αλλά ο Κούτσιας στο 71′ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Την ίδια στιγμή η Καλαμάτα διέλυσε την Ιεράπετρα με 4-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, με τον  Χέμπερτ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19′, ενώ στο 23′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κοντοές.  Αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της Ιεράπετρας, με τον Τάτο στο 24′ να κάνει το 2-0 και τον Γρίβα στο 29′ να σημειώνει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λουκίνας στο 49′.

Την ίδια στιγμή τα Χανιά πήραν πολύ σημαντική νίκη στην Άρτα απέναντι στον Καραϊσκάκη με 2-1, ανεβαίνοντας δεύτερα με 47 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Superleague 2, με τον Βασιλόγιαννη να ανοίγει το σκορ για τα Χανιά στο 14′ και τον Ενγκουεμεχίε να ισοφαρίζει στο 26′, ενώ το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κόλλας στο 89′.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags