Facebook Pixel UEFA: Συναγερμός στην UEFA για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ - Μπήκε στην λίστα υψηλού ρίσκου
| 2022-03-30 17:43:00

Συναγερμός στην UEFA για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ - Μπήκε στην λίστα υψηλού ρίσκου

Sportdog Team
Συναγερμός στην UEFA για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ - Μπήκε στην λίστα υψηλού ρίσκου

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει τους Μασσαλούς για τα προημιτελικά του Conference League κάτι που έκανε την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να είναι σε επιφυλακή φοβούμενη επεισόδια.

UEFA: Στραμμένη την προσοχή της στο Βελοντρόμ θα έχει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την αναμέτρηση ως ματς υψηλού ρίσκου και γι΄ αυτό θα επιστρατευθούν δύο επιπλέον security officers, θέλοντας να διεξαχθεί υπό την απόλυτη εποπτεία της.

Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι μιας και οι Γάλλοι οπαδοί είχαν δημιουργήσει επεισόδια με Βασιλεία, Καραμπάγκ και Γαλατασάραι και ως εκ τούτου βρίσκονται υπό αυστηρή επιτήρηση, ενώ οι 3000 οπαδοί του Δικεφάλου στο γήπεδο κάνει το... μείγμα εκρηκτικό.

Οι δυο εξτρά παρατηρητές της UEFA έχουν επιφορτιστεί με την καταγραφή των όσων θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του ματς ενώ θα είναι σε απόλυτη επαφή και επικοινωνία τις δυο ομάδες για την καλύτερη δυνατή και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags