Facebook Pixel ΑΕΚ - Σεργκέι Ρεμπρόφ: "Τυχοδιώκτης ο Ρεμπρόφ - Θα αφήσει τον... Ολυμπιακό για την ΑΕΚ; - Παίρνει τίτλο και πολλά χρήματα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 20:19:00

"Τυχοδιώκτης ο Ρεμπρόφ - Θα αφήσει τον... Ολυμπιακό για την ΑΕΚ; - Παίρνει τίτλο και πολλά χρήματα"

του Γιώργου Κτενά
"Τυχοδιώκτης ο Ρεμπρόφ - Θα αφήσει τον... Ολυμπιακό για την ΑΕΚ; - Παίρνει τίτλο και πολλά χρήματα"

Ο Ουκρανός προπονητής βρίσκεται ξανά ψηλά στην λίστα για αντι-Σάντος! Μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ένωση αρχίζει να ψάχνει πιο έντονα για προπονητή, ώστε να μην χάσει καθόλου χρόνο. Ποιες οι πιθανότητες να είναι αυτός ο Ρεμπρόφ;

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει έρθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, μετά την πρόκριση του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ με την Εθνική Πορτογαλίας και το sportdog.gr επικοινώνησε με έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιώρη, που αναφέρθηκε στην πορεία τού Ρεμπρόφ στην Αλ Αΐν, τον τρόπο που παίζει η ομάδα του, αλλά και αν υπάρχουν πιθανότητες για να έρθει στην Ένωση.

"Βαρύ συμβόλαιο ο Ρεμπρόφ - Προπονητής στον "Ολυμπιακό" - Πώς θα έρθει στην ΑΕΚ;"

"Η Αλ Αΐν είναι ο Ολυμπιακός των Εμιράτων, η μεγαλύτερη ομάδα των Εμιράτων, η καλύτερη ομάδα στο καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που είχε πάει και ο Μπεργκ. Δεν έχω δει τίποτα ακόμα όμως, δεν υπάρχουν αναφορές στον Τύπο για Ρεμπρόφ και ΑΕΚ", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια σχολίασε:

"Ήταν σε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων τώρα το πρωτάθλημα - Η Αλ Αΐν είναι πρώτη, πηγαίνει εύκολα για πρωτάθλημα, έχει ακόμα 7 αγωνιστικές. Ο Ρεμπρόφ έχει βαρύ συμβόλαιο, είναι τυχοδιώκτης, ψάχνει τα μεγάλα συμβόλαια. Δεν ξέρω αν θα τον αφήσουν να φύγει, πώς θα έρθει στην ΑΕΚ; Η Αλ Αΐν είχε να πάρει πρωτάθλημα από 2018".

"Καταιγιστική φέτος η Αλ Αΐν - Παίζει μπαλάρα - Απέτυχε"

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Είναι προπονητής που παίζει επιθετικά, είναι καταιγιστική φέτος η Αλ Αΐν. Έχει και το υλικό βέβαια, αλλά παίζει και μπαλάρα. Έχει 14-4-1 σε νίκες, ισοπαλίες και ήττες, στα τελευταία 19 ματς". 

Υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην ΑΕΚ, αν τυχόν προχωρήσει η περίπτωσή του;

"Οι ξένοι που αγωνίζονται στην Αλ Αΐν και ξεχωρίζουν, είναι με βαριά συμβόλαια. Δεν θα έρθουν να έρθουν Ευρώπη ακόμα κι αν φύγει ο Ρεμπρόφ. Θα το είχαν κάνει τόσα χρόνια αν τους ενδιέφερε".

Τι πιστεύεις γενικά για τον Ρεμπρόφ;

"Στο προηγούμενο πέρασμά του από την Αραβία, που επίσης παρακολουθούσα στενά τι έκανε, απέτυχε. Και σε πιο εύκολο πρωτάθλημα σε σχέση με το τωρινό. Στην Ευρώπη τα έχει πάει καλά τόσο με την Φερεντσβάρος όσο και με την Ντιναμό. Και στην Αλ Αΐν, προφανώς, τα πηγαίνει εξαιρετικά τώρα".

Σε σχέση με τον Φερνάντο Σάντος, που επίσης το όνομά του υπάρχει στο ρεπορτάζ;

"Είναι καλή επιλογή ο Ρεμπρόφ. Αλλά με το να παίρνει πρωτάθλημα μετά από 4 χρόνια και με την μπάλα που παίζει η Αλ Αΐν, δε νομίζω να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ". 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή για Σάλιακα - Άλλαξε μάνατζερ και έκλεισε σε νέα ομάδα - Ούτε ΑΕΚ ούτε Άρης! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags