Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγή σελιδας για τον Παναθηναικο - Γηπεδο στον Βοτανικο - Απίστευτο θρίλερ στις εκλογές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 01:20:00

Αλλαγή σελίδας για τον Παναθηναϊκό - Γήπεδο στον Βοτανικό - Απίστευτο θρίλερ στις εκλογές!

Sportdog Team
Αλλαγή σελίδας για τον Παναθηναϊκό - Γήπεδο στον Βοτανικό - Απίστευτο θρίλερ στις εκλογές!

Νέα εποχή για το Τριφύλλι, πόσοι ψήφισαν "ναι" και "όχι" για τη Διπλή Ανάπλαση, στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα στη Λεωφόρο την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Παναθηναϊκός: Νέα ημέρα για τους Πράσινους καθώς μετά από μια ψηφοφορία… θρίλερ που κράτησε μέχρι τις πρώτες ώρες στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου τα μέλη του Ερασιτέχνη ψήφισαν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης, κάτι που ξεκλειδώνει τις διαδικασίες για την δημιουργία του γηπέδου στον Βοτανικό.

Η όλη διαδικασία ήταν… ντέρμπι μέχρι το τέλος, μιας και για να γίνει δεκτή η συγκεκριμένη πρόταση δεν ήταν απλά μια πλειοψηφία, αλλά τα 2/3 των όσων είχαν πάει στις κάλπες, με αυτούς τελικά που ψήφισαν υπέρ του γηπέδου στον Βοτανικό να φτάνουν στο 68,5%.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Ψήφισαν: 2.994
Έγκυρα ψηφοδέλτια: 2.985
Υπέρ: 2051
Κατά: 934
Λευκά: 5
Άκυρα: 4

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει πλέον διάπλατα τον δρόμο ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει το δικό του νέο σύγχρονο γήπεδο, ενώ παράλληλα δίνει στον Ερασιτέχνη την δυνατότητα και να παρέχει στέγη στα τμήματά του, αλλά παράλληλα να εκτοξεύσει τα έσοδά του, όπως είχε δηλώσει αναλυτικά τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος του Παναγιώτης Μαλακατές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags