Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Άγριο κράξιμο" Μαρινάκη στους παίκτες - "Κανείς δεν είναι φευγάτος" - Παράδειγμα για Καμαρά ο... Σισέ
| 2022-03-31 16:12:00

"Άγριο κράξιμο" Μαρινάκη στους παίκτες - "Κανείς δεν είναι φευγάτος" - Παράδειγμα για Καμαρά ο Σισέ

Sportdog Team
"Άγριο κράξιμο" Μαρινάκη στους παίκτες - "Κανείς δεν είναι φευγάτος" - Παράδειγμα για Καμαρά ο Σισέ

Νέες πληροφορίες για την επίσκεψη του προέδρου των Πειραιωτών στου Ρέντη, τα παράπονα στους παίκτες και τα αγωνιστικά πλάνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο Παπέ Σισέ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Σαμοθράκης στον Over Fm 104,9, ενώ έκανε αναφορά και στην επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Ακόμα, στάθηκε και στον Κώστα Φορτούνη, όσον αφορά την επιστροφή του.

Σχετικά με τον Σισέ:

Για τον Παπέ Σισέ ανέφερε πως επιστρέφει σήμερα στη χώρα μας από τη Σενεγάλη. Αύριο θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη:

Σχετικά με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόνισε πως ο διοικητικός ηγέτης των «Ερυθρόλευκων» εξέφρασε έντονα τα παράπονά του για τη χαλαρότητα που βλέπει στους παίκτες. Ζήτησε από όλους να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ξεκαθάρισε σε όλους πως δεν υπάρχει λόγος να συζητούνται τα μεταγραφικά. Είναι πολύ νωρίς. κανείς δεν είναι «φευγάτος» για την ομάδα και όλα θα αποφασιστούν μετά τη λήξη της σεζόν. Κλείνοντας, ζήτησε να φέρουν στον Πειραιά το πρωτάθλημα μαζί με το κύπελλο.

Για τον Κώστα Φορτούνη τώρα, δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του ακόμα ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού σχετικά με το πότε θα επανεμφανιστεί με την πρώτη ομάδα. Η Β’ ομάδα φιλοξενεί τον Πιερικό το Σάββατο το μεσημέρι. Η πρώτη έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον υποβάλλει σε ένα τελευταίο «τέστ» με το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα. Από την επόμενη αγωνιστική να τον έχει στην αποστολή.

Ο ρεπόρτερ, επέστρεψε στον Σισέ και τον χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση για όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να πάρουν μία καλή μεταγραφή. Ο Σενεγαλέζος, δουλεύει πολύ σκληρά και έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Ίσως αυτό θα έπρεπε να ήταν και το παράδειγμα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος δεν πλησιάζει φέτος ούτε στο ελάχιστο τις εμφανίσεις των προηγούμενων ετών. Το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα, με τη Νάπολι να έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Εν τέλη, έμεινε στον Ολυμπιακό και ίσως αυτή η εικόνα να είναι ένα είδος αντίδρασης του χαφ από τη Γουϊνέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags