Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Ομάδα του εξωτερικού θέλει παίκτη της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 19:37:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Ομάδα του εξωτερικού θέλει παίκτη της ομάδας

Sportdog Team
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Ομάδα του εξωτερικού θέλει παίκτη της ομάδας

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως σύλλογος έχει στην λίστα του για το καλοκαίρι ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά που είχε έρθει μόλις πριν από έναν χρόνο.

Αλεξάντρου Μιτρίτσα: Δεδομένο το έχουν στην πατρίδα του το γεγονός ότι ο Ρουμάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην ομάδα, τονίζοντας ότι έχει παρθεί απόφαση από τον σύλλογο, ενώ μερικές ώρες μετά ρεπορτάζ αναφέρει πως η Κραϊόβα, δια στόματος του προπονητή της ομάδας Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ θέλει να πάρει τον παίκτη.

«Αν μας δοθεί η ευκαιρία, είναι λογικό να αποτελεί μια επιλογή για την Κραϊόβα. Είναι διεθνής και είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε. Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί τον προπόνησα στη Σαουδική Αραβία. Φυσικά θα ήθελα έναν παίκτη σαν τον Μιτρίτσα. Δεν γνωρίζω όμως αν είμαστε σε θέση να τον φέρουμε...

Βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και πιθανότατα θα θέλει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Σας λέω ότι θα τον ήθελα πολύ στην Κραϊόβα, γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ», είπε ο τεχνικός της Κραϊόβα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ανήκει στην Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags