Facebook Pixel FIFA: Έδωσε απαντήσεις η FIFA - Τελικά θα πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ η Ιταλία; (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-31 20:15:00

Έδωσε απαντήσεις η FIFA - Τελικά θα πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ η Ιταλία; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις η FIFA - Τελικά θα πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ η Ιταλία; (ΦΩΤΟ)

Έντονες ήταν οι αναφορές ότι οι Ατζούρι παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν στον αγωνιστικό χώρο να πάρουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορούσαν να βρεθούν στο Κατάρ από το... παράθυρο.

FIFA: Πόρτα στην Ιταλία και στις φήμες περί πρόκρισής της από το... παράθυρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λόγω αποβολής του Ιράν για καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα, έριξε η Εβελίνα Κριστίν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, τονίζοντας ότι αν γίνει κάτι τέτοιο ομάδα από την Ασία θα έπαιρνε τη θέση του.

«Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA έκανε σύσκεψη την Τετάρτη στο Κατάρ και σήμερα είχαμε ένα νέο συνέδριο με όλες τις ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν. Ποτέ δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τους αποκλείσουμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμη και αν γινόταν, μια ομάδα από την Ασία θα έπαιρνε τη θέση της. Ας βγάλουμε από το μυαλό μας την ιδέα της συμμετοχής της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι απίθανο και η λέξη που θα μπορούσε κατάλληλα να χρησιμοποιηθεί είναι η “ουτοπία”», ανέφερε το μέλος της FIFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags