Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Σφήνα" σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αρπάζει ξένο παικταρά από τη Σούπερ Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 12:00:00

Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Σφήνα" σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αρπάζει ξένο παικταρά από τη Σούπερ Λιγκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Σφήνα" σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αρπάζει ξένο παικταρά από τη Σούπερ Λιγκ!

Κάνει τη διαφορά φέτος και ήδη τον τσεκάρουν από το εξωτερικό! Ποιος είναι ο παίκτης που έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και γιατί... ψάχνονται για μεταγραφή παρότι έχει συμβόλαιο; Στο Λιμάνι αρέσει πολύ, θα ήθελαν να τον πάρουν για να μην πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα, όμως μάλλον θα τον αφήσουν δανεικό ακόμα κι αν αποκτηθεί τώρα!
 

Ολυμπιακός: Μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και τα… καμπανάκια που «χτύπησαν» για όλους, παίκτες και τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων επικεντρώνονται στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος, αλλά και στο τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν, ήδη, τις επόμενες κινήσεις τους όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Πειραιώτες έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για κάθε καλή περίπτωση που κυκλοφορεί στη Super League και μία από αυτές ακούει στο όνομα, Κέβιν Σονί. Ο 23χρονος Καμερουνέζος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Χιρόνα το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σονί αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και φέτος σε 25 αναμετρήσεις με τους Αρκάδες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ και αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που φυσικά τον έχει βάλει στα "ραντάρ" διάφορων μεγάλων, όπως του Ολυμπιακού, ενώ πρόσφατα υπήρχαν ρεπορτάζ που ενέπλεκαν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την ΑΕΚ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών που αφορούν τον 23χρονο στράικερ, ανέφεραν ότι την περίπτωσή του παρακολουθούν διακριτικά η Σταντάρ Λιέγης, η Σεντ Ετιέν και η Στρασμπούρ. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Αστέρα εκπνέει το 2024, αλλά οι Άρκαδες δεν είναι ομάδα που θα σταθούν εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν παρακολουθούν τον Σονί, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον για την ώρα, καθώς παρότι η άποψη από το Λιμάνι για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ καλή, θα ήθελαν να τον αφήσουν ακόμα μία σεζόν στην Τρίπολη, έτσι ώστε να βγάλουν πιο χρήσιμα συμπεράσματα. Αν πάντως υπάρξει κάτι πιο... ζεστό από τους Δικέφαλους, τότε θα επισπεύσουν τις διαδικασίες απόκτησής του και στη συνέχεια θα τον αφήσουν δανεικό, εάν δεν πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χτύπημα" από Ελλάδα στον ΠΑΟΚ με Μιτρίτσα - Βρήκε τον ένοχο ο Λουτσέσκου - Μένει με 2 εκατομμύρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags