Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Έρχεται νέα έκρηξη Σαββίδη - Mείωση σε Πασχαλάκη - Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 15:02:00

"Έρχεται νέα έκρηξη Σαββίδη - Mείωση σε Πασχαλάκη - Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό αν..."

του Γιώργου Κτενά
"Έρχεται νέα έκρηξη Σαββίδη - Mείωση σε Πασχαλάκη - Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό αν..."

Το πλάνο για Ολιβέιρα, η μεταγραφή κίπερ και ποιοι αποχωρούν από ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για το φινάλε της σεζόν και την... τριπλή μάχη τους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, για τις αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες, αλλά και για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ.

ΠΑΟΚ: Σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δικέφαλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog o Θοδωρής Χαστάς, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη που παρακολουθεί το ρεπορτάζ του συλλόγου.

 

"Για αυτό προετοιμάζουν τον Ολιβέιρα - Δεύτερος ο Πασχαλάκης - Αυτός θα φύγει σίγουρα"

 

"Στον ΠΑΟΚ είναι πολύ προσεκτικοί με τον Ολιβέιρα, δεν υπάρχει λόγος για να βιαστούν, θα πάρει σταδιακά χρόνο συμμετοχής. Στην Ευρώπη, άλλωστε, δεν είναι δηλωμένος, οπότε θα πάρει σταδιακά χρόνο συμμετοχής στα πλέι οφ. Δεν θέλουν να τον ζορίσουν. Θέλουν να τον προετοιμάσουν για να κάνει μια καλή προετοιμασία και να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, Θ. Χαστάς.

 

Υπάρχει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι Πασχαλάκης θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του - Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω;

 

"Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, είναι ήδη ελεύθερος για να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει από τον προσεχή Γενάρη - Κι αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται για να τον ανανεώσει. Αν θέλει να το κάνει, είναι θέμα του Λουτσέσκου. Αλλά όχι στα λεφτά που το έκανε μέχρι τώρα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο θα δεχτεί ο ίδιος όταν (και αν!) αρχίσουν οι επαφές και του εξηγήσουν ότι θα έχει ρόλο δεύτερου τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Γιατί για εκεί προορίζεται εφόσον παραμείνει. Σίγουρα ο Ζίβκοβιτς θα αποχωρήσει, που επίσης τελειώνει το συμβόλαιό του, άρα το ζήτημα είναι αν θα έρθει ένας ή δύο βασικοί τερματοφύλακες".

 

 

"Ποτέ δεν ψάχτηκε για Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Δεν θα αγοράσει Άκπομ αν..." - Τι φταίει με τον Τσόλακ

 

Το όνομα του Πρίγιοβιτς βρέθηκε μια ακόμα φορά στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου - Υπάρχει θέμα αυτή τη φορά;

 

"Όντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Κάθε εξάμηνο, σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Πρίγιοβιτς ή το περιβάλλον του τον βοηθούν ώστε να ανοίξει θέμα πιθανής επιστροφής, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει κάνει τις επιλογές της για την επίθεση. Δεν έχει τεθεί ποτέ ζήτημα επανένταξης του Πρίγιοβιτς στο ρόστερ".

 

Στο ρόστερ, άλλωστε, υπάρχουν ήδη Άκπομ, Ολιβέιρα, Τσόλακ, Κούτσια για την επίθεση. Μπορούμε να πούμε τι θα γίνει με αυτούς;

 

"Είναι ρευστή κατάσταση η θέση τού επιθετικού για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχουν ακόμα αποφάσεις. Ακόμα και ο Άκπομ είναι δανεικός με ρήτρα στα τρία εκατ. και δε νομίζω ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαδικασία με τόσο υψηλή ρήτρα αγοράς. Είναι χρήσιμος, τον εκτιμάει ο Λουτσέσκου, αλλά το θέμα είναι η διαπραγμάτευση. Σίγουρα δεν θα είναι πρώτος ο Άκπομ του χρόνου, πάντως, ακόμα κι αν συνεχίσει. Ο Τσόλακ έχει συμβόλαιο μεν, αλλά αγωνίζεται για να πείσει ότι μπορεί να μείνει, ότι έχει θέση. Μέχρι πριν από λίγες μέρες λέγαμε ότι δεν έχει ψυχολογικά την ώθηση που χρειάζεται (γιατί οι ικανότητές του είναι δεδομένες), πόσο έχει δέσει με την ομάδα κ.λπ. Το γκολ με την ΑΕΚ ίσως αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, αλλά είναι και αυτό το θέμα στον αέρα. Ο Κούτσιας, επίσης, είναι πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στον ΠΑΟΚ αλλά κι αυτός ίσως να θέλει να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής. Είναι ρευστή η θέση τού επιθετικού στην ομάδα".

 

 

"Αυτό θα δείξουν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Νέα έκρηξη Σαββίδη"

 

Στόχος είναι η 4άδα στο Κόνφερενς (και ο,τι άλλο μπορεί να είναι ανοιχτό), Κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα τι;

 

"Αλλιώς ξεκίνησε η σεζόν, αλλιώς συνεχίστηκε, κι αλλιώς είναι τώρα. Μετά την ήττα από τον Ιωνικό δεν υπήρχαν στόχοι και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Έκτοτε είναι τέσσερις μήνες αήττητος. Στο πρωτάθλημα, βέβαια, έχει θεωρητικές μόνο ελπίδες, αλλά με το ρόστερ να έχει χτυπήσει το ταβάνι, θα προσπαθήσει για το καλύτερο και στις τρεις διοργανώσεις. Η Ευρώπη, όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν, παίζει σε πρώτο πλάνο, είναι ευκαιρία για ιστορική επιτυχία για την ομάδα να πάει στους τέσσερις τής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο Κύπελλο, προφανώς, έχει αποδείξει ότι σε αυτή τη διοργάνωση μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Οι δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό θα δείξουν ποια είναι καλύτερη ομάδα". 

 

Στα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από τον Λουτσέσκου να διατηρήσει στο ρόστερ τούς Μπίσεσβαρ και Κρέσπο. Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε;

 

"Υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν και ηλικίες που παίζουν ρόλο. Ο Μπίσεσβαρ και Κρέσπο είναι σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, αλλά ο Λουτσέσκου τους εμπιστεύεται και τους δύο. Ο Κρέσπο έβγαλε προβληματάκια λόγω ηλικίας, αλλά είναι αξιόπιστος όσες φορές έπαιξε. Ο Μπίσεσβαρ παρά την ηλικία του "αναγκαστικά" έχει πάρει υπερβολικά πολλά παιχνίδια και, λειτουργικά, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει - Πάνω από 40 παιχνίδια για παίκτη που το καλοκαίρι δεν ξέραμε αν θα παραμείνει. Προφανώς θα έχει πολύ πιο μικρό ρολό τη νέα σεζόν, καθώς ο Λουτσέσκου τον εκτιμάει απεριόριστα και τον θέλει υπό προϋποθέσεις να βρίσκεται σε μια άκρη του πάγκο". 

 

Τέλος, πες μας δύο λόγια για τη Νέα Τούμπα.

 

"Δεν βρίσκεται σε πρώτη επικαιρότητα το θέμα του γηπέδου, αλλά η υπομονή έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό για αυτό το θέμα. Φτάνουμε στο Πάσχα, αν καθυστερήσει κι άλλο δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν υπάρξει νέα έκρηξη του Σαββίδη και της διοίκησης του ΠΑΟΚ".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με Ίβιτς και ΑΕΚ - Υπόσχεση Σάντος σε Μελισσανίδη - Δύο προπονητές πολύ ψηλά στη λίστα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags