Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν θέλει... νέο Μπαλάντα η ΑΕΚ - Μιλούσαν παράλληλα με Σάντος - Κερδισμένη αν γίνει... ανατροπή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 17:51:00

Δεν θέλει... νέο Μπαλάντα η ΑΕΚ - Μιλούσαν παράλληλα με Σάντος - Κερδισμένη αν γίνει... ανατροπή!

Οι Μιχείες
Δεν θέλει... νέο Μπαλάντα η ΑΕΚ - Μιλούσαν παράλληλα με Σάντος - Κερδισμένη αν γίνει... ανατροπή!

Η υπόθεση Ρούντι Γκαρσία, το συμβόλαιο εκατομμυριού και το μπάτζετ. Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει όσα... είπε η Ένωση με την διάψευσή για τον Γάλλο άσο και παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα για τον επόμενο κόουτς των Κιτρινόμαυρων.

Όταν γραφόντουσαν για τον Κόλερ, τον Γιοκάνοβιτς, τον Φαν Σχιπ, τον Ρεμπρόφ, τον Γραμμόζη, τον Ζοάο Ενρίκες η επίσημη ΑΕΚ δεν είχε δείξει αντίστοιχα αντανακλαστικά με τα σημερινά για τον Ρούντι Γκαρσιά. Θυμίζω πως αρκούσε ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για τον διάσημο Γάλλο προπονητή, πως τον εξετάζουν οι "κιτρινόμαυροι", για να τοποθετηθεί άμεσα με διευκρινήσεις η ΠΑΕ 

 

"Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας, από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο..." ανέφερε το πιο ενδιαφέρον κομμάτι από την  (κατά τα άλλα κλισέ) επίσημη ενημέρωση, για το πως πάει εδώ και ένα μήνα το θέμα του προπονητή της επόμενης σεζόν στην ΑΕΚ!

 

Σημειολογικά... ενημερωθήκαμε πως η ΑΕΚ στο προηγούμενο διάστημα "δούλευε" όχι μόνο την υπόθεση Σάντος  αλλά και πολλές ακόμη διαθέσιμες περιπτώσεις. Με "στόχο" της, είτε μιλάγαμε για τον Πορτογάλο είτε για κάποιον άλλον, την..."καλύτερη ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΛΙΚΗ επιλογή".

 

Ερμηνευτικά να το δούμε η ΑΕΚ δεν διέψευσε τον Ρούντι Γκαρσιά αλλά γενικά τους... Ρούντι Γκαρσία που κυκλοφορούν διαθέσιμοι στην αγορά και είτε της έχουν προταθεί, είτε τους έχει πλησιάσει βολιδοσκοπήσει ... ΑΛΛΑ...  Εχουν κασέ που ξεκινάει πάνω από το εκατομμύριο, θέλουν πολυμελές τημ, μπάτζετ και πρότζεκτ και γενικότερα το ...παίζουν δύσκολοι και επιφυλακτικοί για να δουλέψουν στην Ελλάδα.

 

 

Εμμέσως η ΑΕΚ τοποθέτησε τον Ρούντι Γκαρσιά σε μια κατηγορία πρωτοκλασάτων προπονητών που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ ψηλότερες προσδοκίες απο τις ρεαλιστικές που μπορεί να κυνηγήσει. Όχι βέβαια πως στην πορεία δεν θα τους προκύψουν/προταθούν ή  ψάξουν και για τέτοιες οι "κιτρινόμαυροι" αλλά δεν χρειάζεται και να τις... φωνάζουν ή να τις κοινοποιούν. 

 

Είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολες και επικοινωνιακά μπορεί μόνο να χάσει η ΑΕΚ όταν ακούγονται και γράφονται για τον Ρούντι Γκαρσία, τον Κλοντ Πιέλ, τον Μπιέλσα, τον Φονσέκα, κλπ . Είναι προπονητές βεληνεκούς  πολύ υψηλότερου από του κλάμπ. Οπως για παράδειγμα συνέβη τον Γενάρη με τις αντίστοιχες υποθέσεις ποδοσφαιριστών με μεγάλο ονόμα και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως ο Μπαλάντα ή ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Τους οποίους κυνήγησε αλλά δεν κατάφερε να φέρει και στο τέλος την...πάτησε γιατί είχε αφήσει να δημιουργηθούν προσδοκίες στον κόσμο της.

 

Κατά συνέπεια προσέχει πλέον επικοινωνιακά στην υπόθεση του νέου προπονητή, κρατώντας χαμηλά τις προσδοκίες μετά την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης Σάντος. Κι αν στην... τελική επιλογή υπάρξει 'ανατροπή", μόνο κερδισμένη θα βγει.... 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Σφήνα" σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αρπάζει ξένο παικταρά από τη Σούπερ Λιγκ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags