Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκούπα" στην ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-02 12:30:00

"Σκούπα" στην ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" στην ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές

"Δώρο" στον νέο προπονητή δύο παίκτες από το "πάνω ράφι" για συγκεκριμένες θέσεις. Στην Ένωση περιμένουν το... νέο αφεντικό στα Σπάτα και ήδη "δουλεύουν" για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ. Ποιοι θα φύγουν, ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι θα έρθουν το καλοκαίρι;

Μεγάλες ετοιμάζονται να είναι οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, μιας και πρόκειται για μια σεζόν ορόσημο για τον σύλλογο με την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από τον νέο προπονητή, που πρόκειται να έρθει με στόχο να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, θα υπάρξουν σίγουρα και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Οι μόνοι αυτή τη στιγμή που δεν νιώθουν… πίεση δεν είναι άλλοι από τον Σέρχιο Αραούχο και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Αργεντίνος την φετινή σεζόν είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός παίκτης της ομάδας, μετρώντας μέχρι στιγμής 11 γκολ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το 1,4 εκατομμύριο που δόθηκε στην Λας Πάλμας δεν πήγε… χαμένο. Την ίδια στιγμή ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στην Ένωση με την ΠΑΕ να πληρώνει στην Αλάνιασπορ 400 χιλιάδες ευρώ και μέχρι στιγμής είναι ο πιο σταθερός σε μια προβληματική, όπως φαίνεται, άμυνα κάτι που το δείχνουν και οι 27 παρουσίες του στην ενδεκάδα, έχοντας παράλληλα σκοράρει και 2 φορές.

Η υπόθεση που… καίει δεν είναι άλλη από αυτή του Στίβεν Τσούμπερ, που είναι δανεικός από την Άιντραχτ και για να παραμείνει στην Ένωση θα πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ελβετός είχε ξεκινήσει με… τέρμα γκάζι, όμως στη συνέχεια η απόδοσή του είχε μεταπτώσεις. Αυτό είναι και το μοναδικό γεγονός που βάζουν… αμφιβολίες στους ανθρώπους της ΠΑΕ, μιας και βάσει ποιότητας ο έμπειρος εξτρέμ έχει δείξει ότι είναι πολύ ψηλά.

Για αυτούς που χτυπάει το… καμπανάκι είναι για τους Άμραμπατ και Στάνκοβιτς. Ο λόγος όμως δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε όταν είναι υγιής ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη  λύση, όμως τόσο οι τραυματισμοί, αλλά πολύ περισσότερο και οι δηλώσεις του έκαναν πολλούς να έχουν δεύτερες σκέψεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Μαροκινό και παρά το γεγονός ότι το ζήτημα προς στιγμής έχει κλείσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι.

Ακόμα ένας παίκτης που δεν μπορεί να είναι σίγουρους είναι και ο Όκγνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος επέστρεψε στην ομάδα το καλοκαίρι με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες όπως και τις προσδοκίες κάτι που όμως δεν επαληθεύτηκε. Αυτό φαίνεται και από τις 21 συμμετοχές, αν και λογιζόταν σαν αναντικατάστατος, και τα μόλις τρία γκολ που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε η παρουσία του και την επόμενη σεζόν στον ίδιο ρόλο μόνο σίγουρη δεν είναι.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν αρκετές σκέψεις και για το δεξί μπακ. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει τόσο ο Ρότα, όσο και ο Μισελέν, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει εντυπωσιάσει, κάτι που σημαίνει πως η υποθέσεις τους θα επανεξεταστούν σίγουρα και με τον νέο τεχνικό της ομάδας. Το μόνο σίγουρο πάντως αυτή τη στιγμή είναι πως θα υπάρξουν σημαντικές προσθήκες σε δύο θέσεις, αυτή του χαφ όσο και αυτή του στόπερ και στόχος είναι να πρόκειται για παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα ζητηθούν με το καινούργιο… αφεντικό και θα τεθούν εκ νέου στόχοι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απάντηση Ρούντι Γκαρσία σε ΑΕΚ - Ρίσκο Μελισσανίδη - Πόσα εκατομμύρια... χάνει από Σεμέδο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags