Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βέτο εκατομμυρίων από Μαρτίνς - Διπλή απάντηση στους… haters - Πώληση μεγαλύτερη του Τσιμίκα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-02 17:00:00

Βέτο εκατομμυρίων από Μαρτίνς - Διπλή απάντηση στους… haters - Πώληση μεγαλύτερη του Τσιμίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βέτο εκατομμυρίων από Μαρτίνς - Διπλή απάντηση στους… haters - Πώληση μεγαλύτερη του Τσιμίκα!

Δύο κινήσεις που αλλάζουν τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα στο Λιμάνι. Πώς ο Πέδρο Μαρτίνς βοήθησε στη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα και ο... επόμενος που θα φέρει περισσότερα χρήματα. Ο Πορτογάλος κόουτς εκτός από μία καλή ομάδα, "φτιάχνει" και καριέρες ποδοσφαιριστών.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κατακρίνει τον Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων για αστοχίες. Σίγουρα ο Πορτογάλος έχει κάνει κάποια λάθη τόσο στoυς παίκτες που έχει… κόψει από το ρόστερ όσο και στις προτάσεις του για αγορά κάποιων άλλων, όμως υπάρχουν δύο περιπτώσεις που όλοι οι θα πρέπει να του βγάλουν  το… καπέλο.

Ο Μαρτίνς είναι στον Πειραιά από τον Μάιο του 2018 με μια από τις πρώτες του απαιτήσεις προς τη διοίκηση σίγουρα να παραξενεύει πολλούς.

Ο Πορτογάλος μίλησε για έναν παίκτη που σίγουρα δεν πίστευαν πολλοί εκείνη την περίοδο στο Λιμάνι και είχε περάσει την χρονιά αγωνιζόμενος ως δανεικός και σίγουρα ξεχασμένος στην Ολλανδία και την Βίλεμ. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Τσιμίκα που εκείνη τη σεζόν είχε παίξει 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, έχοντας παράλληλα 6 γκολ και τέσσερις ασίστ, όμως κανείς δεν φαινόταν να θεωρούσε πως πρέπει να του δώσει χρόνο στους Ερυθρόλευκους, εκτός φυσικά από τον Μαρτίνς.

Ο Profesor θα εισηγηθεί την επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην ομάδα, θα το δώσει φανέλα βασικού και τις επόμενες δύο χρονιές θα αγωνιστεί 28 και 46 φορές, με 3 και 7 ασίστ αντίστοιχα, με τις εμφανίσεις του να δίνουν στον ίδιο μια μεταγραφή ρεκόρ στην Λίβερπουλ και φυσικά στον Ολυμπιακό 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαρτίνς εκτός από τον Τσιμίκα είχε βάλει ακόμα ένα βέτο που δικαιώθηκε πανηγυρικά. Αυτό έγινε πριν περίπου ένα χρόνο, όταν επέβαλε την παραμονή του Παπέ Σισέ στους Πειραιώτες, παρά το γεγονός ότι ήταν μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία. Ο Πορτογάλος ήξερε πολύ καλά τι έκανε και φυσικά τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Ο Αφρικανός έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη των Ερυθρόλευκων με την παρουσία του και τα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει, μετρώντας μέχρι στιγμής 35 συμμετοχές, παρά την απουσία του στο Κόπα Άφρικα για περίπου έναν μήνα, έχοντας παράλληλα πετύχει και 6 τέρματα.

Την ίδια στιγμή με την παρουσία του έχει καταφέρει να ανεβάσει τις μετοχές του στο transfermarkt, με την αξία του πλέον να φτάνει στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Σενεγάλη μπορεί να τον κάνει να φέρει περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό από ότι ο Τσιμίκας αν συνεχίσει έτσι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για το μπάτζετ - "Κλείδωσε" μεταγραφή Champions League - Πωλείται 11αδατος! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags