Facebook Pixel Λαμία - ΟΦΗ: "Βύθισε" τη Λαμία ο αδιάφορος ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-02 18:14:00

"Βύθισε" τη Λαμία ο αδιάφορος ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βύθισε" τη Λαμία ο αδιάφορος ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν η Λαμία "καιγόταν" για το τρίποντο; Ο αδιάφορος βαθμολογικά ΟΦΗ την κέρδισε με 2-1 μέσα στο ΔΑΚ και την "βύθισε" κι άλλο στην προτελευταία θέση και τα μπαράζ παραμονής.

Λαμία - ΟΦΗ: Αν και δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League.

Πασχάλης Στάικος (29’) και Λουίζ Φελίπε (76’πέν.) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Ο Λούκας (51’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά γι’ αυτή του Τζιανλούκα Φέστα που δύσκολα, πλέον, θα αποφύγει την προτελευταία θέση και τη διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.  

Ο ΟΦΗ κέρδισε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τη Λαμία, υποχρεώνοντάς τη στην όγδοη ήττα της στα εννέα τελευταία ματς σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και Play Out.  

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Νούνιες, Καραμάνος (71’ Τζανδάρης), Σιμόν, Μπεχαράνο (81’ Μανούσος), Μπανγκουρά (66’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου (46’ Ταϊρόν), Λούκας.  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μπουζούκης (77’ Διαμαντής), Βούρος, Γιαννούλης (60’ Ουές), Τσιλιανίδης (65’ Λάμπρου), Στάικος (66’ Τοράλ), Φελίπε, Μεγιάδο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags