Facebook Pixel Premier League: Ασύλληπτη "τεσσάρα" με Έρικσεν επί της Τσέλσι η Μπρέντφορντ - Ξανά στην κορυφή η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-02 19:19:00

Ασύλληπτη "τεσσάρα" με Έρικσεν επί της Τσέλσι η Μπρέντφορντ - Ξανά στην κορυφή η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασύλληπτη "τεσσάρα" με Έρικσεν επί της Τσέλσι η Μπρέντφορντ - Ξανά στην κορυφή η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα σοκ με 4-1 μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από την Μπρέντφορντ γνώρισε η Τσέλσι, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να χρίζεται σκόρερ και πάλι μετά τα γκολ με την εθνική Δανίας. Εύκολο 2-0 μέσα στην έδρα της Μπέρνλι για την Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε ξανά στην κορυφή μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι τίτλου με την Λίβερπουλ.

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ότι έπρεπε στο «Τερφ Μουρ» και πήρε τη νίκη επί της Μπέρνλι με 2-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ντε Μπρόινε (5') και Γκουντογκάν (25'), για να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τη Λίβερπουλ.

Στο μεταξύ η Μπρέντφορντ έφθασε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να χρίζεται σκόρερ! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ στη χειρότερη φετινή εμφάνιση της διασύρθηκε από την ομάδα του Τόμας Φρανκ, η οποία με τη μεγάλη αυτή νίκη ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Η Νόριτς, με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο βασικό σχήμα και τον Χρήστο Τζιόλη να βρίσκει ξανά χρόνο συμμετοχής, μετά από αρκετό καιρό, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 81ο λεπτό, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Μπράιτον (0-0) και συνεχίζει να έχει κάποιες ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ νίκησε στο «ρελαντί» τη Γουότφορντ στο «Ανφιλντ» με 2-0. Με νίκη αυτή έφθασε τις δέκα διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδωσε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Ζότα (22') και Φαμπίνιο (89' πεν.).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής στην Premier League:

Λίβερπουλ-Γουότφορντ      2-0 (22' Ζότα, 89' πεν. Φαμπίνιο)

Μπράιτον-Νόριτς           0-0

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι   0-2 (5' Ντε Μπρόινε, 25' Γκουντογκάν)

Τσέλσι-Μπρέντφορντ        1-4 (48' Ρούντιγκερ-50', 61' Γιάβελτ, 54' Ερικσεν, 87' Γουίσα)

Λιντς-Σαουθάμπτον         1-1 (29' Χάρισον-48' Γουόρντ-Πράους)

Γουλβς-Άστον Βίλα         2-1 (7' Κάστρο, 36' αυτ. Γιανγκ-86' πεν. Γουότκινς)

Μάντσεστερ Γ.-Λέστερ      2/4

Γουέστ Χαμ-Έβερτον        3/4

Τότεναμ-Νιούκαστλ         3/4

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ     4/4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags