Facebook Pixel Serie A: Η Ίντερ τελείωσε τις ελπίδες της Γιούβε για τίτλο - Επεισοδιακό ντέρμπι στο Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 00:12:00

Η Ίντερ τελείωσε τις ελπίδες της Γιούβε για τίτλο - Επεισοδιακό ντέρμπι στο Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Ίντερ τελείωσε τις ελπίδες της Γιούβε για τίτλο - Επεισοδιακό ντέρμπι στο Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιας σημασίας νίκη για τους Νερατζούρι στην έδρα της Μεγάλης Κυρίας με 1-0, σε ένα ντέρμπι με πολλά νεύρα που κρίθηκε από ένα πέναλτι το οποίο ευστόχησαν οι φιλοξενούμενοι μετά από επανάληψη.

Serie A: Πρωτάθλημα τέλος για την Γιουβέντους, που μπορεί να ήταν πολύ καλύτερη, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ, όμως οι Νερατζούρι ήταν αυτοί που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο 45+4' πήραν πολύ σημαντική νίκη με 0-1 και μείωσαν στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Η Κυρία ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να βρει δίχτυα, με τους Βλάχοβιτς και Ντιμπάλα να μην μπορούν να νικήσουν τον Χαντάνοβιτς, για να φτάσουμε στο 44' όταν ο Ντάμφρις θα ανατραπεί στην περιοχή της Γιουβέντους, με τον Ιράτι, μετά τη χρήση VAR να καταλογίζει το πέναλτι.

Ο Τσαλχάνογλου θα είναι αυτός που θα αναλάβει την εκτέλεση, με τον Σέζνι όμως να αποκρούει ενώ στην συνέχεια της φάσης οι παίκτες της Γιουβέντους στην προσπάθειά τους να διώξουν θα στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γκολ όμως που τελικά δεν θα μετρήσει. Μετά από πολλές διαμαρτυρίες και επέμβαση και πάλι του VAR το πέναλτι θα επαναληφθεί, με τον παίκτη των Νερατζούρι να νικάει τον αντίπαλό του τη δεύτερη φορά και παρά τις προσπάθειες των Μπαινκονέρι στο δεύτερο μέρος να χαρίζει στην ομάδα του μια τεράστια νίκη.

Δείτε το γκολ από το ντέρμπι της Serie A


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags