Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το... πέναλτι του ΠΑΟΚ - Διαφώνησε με τον Πανούτσο για το χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 00:08:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το... πέναλτι του ΠΑΟΚ - Διαφώνησε με τον Πανούτσο για το χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το... πέναλτι του ΠΑΟΚ - Διαφώνησε με τον Πανούτσο για το χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φάσεις από τη Λεωφόρο και όσα έγιναν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ! Αρκετή δουλειά για τον καθηγητή διαιτησίας, ο οποίος σχολιάζοντας τις φάσεις στην Αθλητική Κυριακή ξεκαθάρισε πως τα σημαντικότερασ σφυρίγματα ήταν σωστά και... διέψευσε τους Θεσσαλονικείς.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην «Αθλητική Κυριακή» και τόνισε πως δεν υπήρξε το μεγάλο λάθος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μασούρα στο 32’, καθώς ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης ο Ελ Αραμπί, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι σε Τσούμπερ και Τικίνιο, καθώς δεν έχουν κάνει καμία παράβαση οι αμυντικοί.

Από εκεί και πέρα, αφιέρωσε πολύ χρόνο στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, παιχνίδι στο οποίο άλλωστε υπήρξαν και σοβαρά παράπονα από τους Θεσσαλονικείς.

Για τη φάση του 7ου λεπτό, όπου δόθηκε πέναλτι για χέρι του Βέλεθ άμεσα από τον διαιτητή και στη συνέχεια το πήρε πίσω βλέποντας στο VAR, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση αφού η μπάλα βρήκε στον αγκώνα και όχι στην παλάμη, ενώ για το γκολ του ΠΑΟΚ στο 70ο λεπτό τόνισε πως δεν υπήρξε οφσάιντ, αφού όπως είδαν και στο VAR δεν υπήρχε επαφή με άλλον παίκτη και σωστά μέτρησε.

Τέλος για το πέναλτι που ζήτησε ο Ζαμπά στο 75ο λεπτό, σχολίασε πως δεν υπήρχε παράβαση και ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπεσε στο χορτάρι από τζαρτζάρισμα με τον Βέλεθ, ενώ ήταν ξεκάθαρος και για τη φάση του 84ου λεπτό, όπου τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ραζβάνβ Λουτσέσκου… φωνάζουν για πέναλτι. Ανέφερε λοιπόν σχετικά για το χέρι του Χουάνκαρ: «Είναι μία φάση από κοντινή απόσταση, όπου η μπάλα δεν χτυπάει στην παλάμη και για αυτό συμφώνησαν διαιτητής και VAR»!

Στη συνέχεια, σε διάλογο με τον Αντώνη Παπούτσο που διαφώνησε για το αν το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα, ο Βαρούχας συμπλήρωσε: «Είναι κολλημένο το χέρι πάνω του και η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα. Δεν κάνει καμία κίνηση με το χέρι για να σταματήσει την μπάλα. Ήταν εκτεθειμένη η παλάμη, αλλά η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα που ήταν κολλημένος στο σώμα του».

Δείτε τη φάση που ζήτησαν πέναλτι από τον ΠΑΟΚ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... καλό η γιούχα - Φωνάζει για μεταγραφή ο Ελ Αράμπι - Λείπουν οι παίκτες της ΑΕΚ σε Μαρτίνς

 

 

 
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | Η φάση με πρωταγωνιστές Χουάνκαρ - Ζίβκοβιτς" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags