Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στο «αέρα» του OverFM για την χθεσινή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αρχικά μίλησε για την πολύ ωραία ενέργεια του Μασούρα στο 1-0 και την κίνηση που κάνει ο Καρβάλιο για να σκοράρει. Βέβαια, τόνισε το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού, που ήταν ξανά τα στημένα.

Όσο καλοί είναι επιθετικά οι Πειραιώτες σε αυτό το κομμάτι, άλλο τόσο κακοί είναι αμυντικά. Είναι το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά που ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός και ισοφαρίζεται.

Έπειτα, όσο αναφορά την επιστροφή του Φορτούνη. Στα 15΄λεπτά που αγωνίστηκε, έδωσε δύο έτοιμα γκολ σε Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Η παρουσία του ήταν εξαιρετική και φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψει πολύ μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Όσο αναφορά τον Ελ Αραμπί, ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής της βραδιάς. Έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, που στην καλή του μέρα θα τις είχε κάνει γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν θέμα και με τον Σισέ, ο οποίος φαινόταν ότι ήταν κουρασμένος.

Τέλος, ο Κώστας Σαμοθράκης, είπε πως δεν περίμενε να δείξει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο η ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Ο Μαρτίνς, ρίσκαρε στο τέλος με τις αλλαγές του, προσπάθησε να πάρει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε.