Facebook Pixel ΑΕΚ: "Πρωτόγνωρα όσα έκανε ο Κριχόβιακ - Ακριβός ο Ρεμπρόφ - Δύο... δυνατοί προπονητές για ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 15:14:00

"Πρωτόγνωρα όσα έκανε ο Κριχόβιακ - Ακριβός ο Ρεμπρόφ - Δύο... δυνατοί προπονητές για ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Πρωτόγνωρα όσα έκανε ο Κριχόβιακ - Ακριβός ο Ρεμπρόφ - Δύο... δυνατοί προπονητές για ΑΕΚ"

Γιατί δεν έχασε η Ένωση στο Γ. Καραϊσκάκης, η εντυπωσιακή εμφάνιση του Πολωνού και η αναζήτηση του επόμενου προπονητή.
 

«Δεν άξιζε να χάσει και δεν έχασε» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης στον αέρα του Over FM 104,9.

«Η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την είχε προετοιμάσει πολύ καλά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο τακτικό κομμάτι και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης.» Στη συνέχεια, θέλησε να σταθεί στον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, ο οποίος στη δεύτερη εμφάνιση με τη φανέλα της «Ένωσης» έδειξε δείγματα από την ποιότητά του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν εξαιρετικές οι αλλαγές παιχνιδιού του Πολωνού. Έβγαζε 40αρες μπαλιές και μας φαινόταν σαν κάτι πρωτόγνωρο. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τα εξάρια να μην είναι τόσο τεχνίτες και να προωθούν το παιχνίδι με τέτοιες μπαλιές, που είναι και το φυσιολογικό άλλωστε. Αλλά μην ξεχνάμε πως τα εξάρια πλέον έτσι πρέπει να είναι. Και όχι όπως έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό.» Ακόμα, πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, όμως δε θα είναι εύκολο και όλα θα κριθούν το καλοκαίρι.

Στο θέμα του προπονητή

Στο κομμάτι του προπονητή τώρα, κυκλοφόρησαν φήμες για τον Μαρσέλ Κολέρ. Η περίπτωση του όμως δεν είναι και τόσο καλή. Έχει να προπονήσει ομάδα από το 2020 και δεν είναι ακριβώς η περίπτωση από το πάνω ράφι που αναφέρουν τόσο καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Τώρα στο κομμάτι Ρεμπρόφ, ο Ουκρανός έχει υψηλό κασέ και ακόμα και στην ομάδα που είναι κάνει πρωταθλητισμό. Η «Ένωση», είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω χρήματα από όσα προσέφερε στους προπονητές αυτά τα χρόνια. Όμως ο Ρεμπρόφ αυτή τη στιγμή έχει ένα κασέ της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων ετησίως. Δεν είναι και τόσο εύκολο να ρίξει τις απαιτήσεις του στα επίπεδα που επιθυμούν στην ΑΕΚ.

Πρόσθεσε πως οι ιθύνοντες της ομάδας κοιτάζουν άλλες δύο «δυνατές». Με αυτές όμως δεν πρέπει να βιαστεί, διότι είναι ιδιαίτερες και θέλουν υπομονή. Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

Στην κουβέντα για αν το αν θα πάρει ή αν αξίζει να πάρει θέση βοηθού ο Οφρυδόπουλος στο πλάι όποιου έρθει, δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό καθώς όλοι έχουν το δικό τους επιτελείο. Που το εμπιστεύονται κιόλας. Ο Έλληνας τεχνικός πιθανώς θα επιστρέψει στη Β’ ομάδα όπου και ξεκίνησε το έργο του.

Ο Κώστας Τσίλης, ολοκλήρωσε, λέγοντας πως ο Άμραμπατ δεν ήταν για βασικός στο χθεσινό ματς. Όμως, τα σχέδια άλλαξαν καθώς ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήταν εκείνος που προοριζόταν για το αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags