Facebook Pixel Κιλιάν Εμπάπέ: Άνοιξε το... στόμα του ο Εμπαπέ - Ατάκες για το μέλλον του και για Παρί - Ρεάλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 21:36:00

Άνοιξε το... στόμα του ο Εμπαπέ - Ατάκες για το μέλλον του και για Παρί - Ρεάλ

Sportdog Team
Άνοιξε το... στόμα του ο Εμπαπέ - Ατάκες για το μέλλον του και για Παρί - Ρεάλ

Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με τους Παριζιάνους λήγει το προσεχές καλοκαίρι και παρά τις φήμες που υπάρχουν περί συμφωνίας με την Βασίλισσα ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Κιλιάν Εμπάπέ: Δηλώσεις σχετικά με τον μέλλον έκανε ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεντ Ζερμέν, με τον ποδοσφαιριστή να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το καλοκαίρι, τονίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του.

«Όχι, δεν έχω κάνει την επιλογή μου, δεν έχω λάβει την απόφασή μου. Σκέπτομαι, υπάρχουν νέα στοιχεία, υπάρχουν πολλές παράμετροι, σκέπτομαι. Δεν θέλω να κάνω λάθος.

Ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Δεν έχω κάνει την επιλογή μου. Ξέρω ότι για αρκετούς είναι λίγο αργά, αλλά το συζητώ καθημερινά. Εάν είχα αποφασίσει, θα το έλεγα. Δεν λογοδοτώ σε κανέναν, είναι προσωπική επιλογή. Στα καλά και στα κακά πράγματα που κατάφερα να κάνω, πάντα πίστευα αυτό που έκανα, δεν χρειάζεται να κρυφτώ, δεν σκότωσα κανέναν. Παίρνω το χρόνο μου, θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση», είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags