Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Όποιον θέλει τον κρατάει ο Μαρινάκης - Δίνουν εξετάσεις - Έχασε από τον ψιλοδιαλυμένο ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 22:05:00

"Όποιον θέλει τον κρατάει ο Μαρινάκης - Δίνουν εξετάσεις - Έχασε από τον ψιλοδιαλυμένο ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Όποιον θέλει τον κρατάει ο Μαρινάκης - Δίνουν εξετάσεις - Έχασε από τον ψιλοδιαλυμένο ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ"

Το θάρρος Φορτούνη, ο Ελ Αραμπί και η ΑΕΚ που εντυπωσίασε! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη στο ντέρμπι, στην ανανέωση του Κώστα Φορτούνη, αλλά και στις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Στο ντέρμπι τού Φαλήρου αναφέρθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας, με δηλώσεις του στο sportdog, λίγες ώρες μετά από το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πώς είδε την Ένωση, τι σχολίασε για την παρουσία τού Φορτούνη και το θέμα τής παραμονής του στην ομάδα, και ποια είναι η άποψή του για το αν μπορούν οι Πειραιώτες να χάσουν το πρωτάθλημα;

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Ευχαριστημένος είμαι γιατί είδα τον Ολυμπιακό να κάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά μου άρεσε και η ΑΕΚ - Ήταν διαφορετική σε σχέση με την ομάδα που ερχόταν τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη. Ήταν ομάδα η ΑΕΚ με πείσμα, με πάθος, που δεν το είχε τελευταία. Ο Ολυμπιακός έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήθελε να μπει η μπάλα μέσα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Πώς είδατε την παρουσία του Φορτούνη;

"Δεν περίμενα να μπει με τόσο θάρρος, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται, δεν περνούν εύκολα οι μπάλες μπροστά, ο Φορτούνης και Βαλμπουενά μπορούν να δώσουν άλλη ποιότητα".

"Θέμα Φορτούνη-Μαρινάκη η ανανέωση - Αυτό το καλό έχει ο πρόεδρος - Δεν εξαρτάται από τον Καρβάλιο"

Το θέμα με το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, που καλλιεργείται στον Τύπο, πώς το σχολιάζετε;

"Αυτά είναι θέμα προέδρου και ποδοσφαιριστή, κανενός άλλου. Το είχε αποδείξει ο πρόεδρος, όταν ήταν ξανά τραυματίας ο Φορτούνης, που του είχε ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο Μαρινάκης έχει ένα καλό: Όποιον θέλει να κρατήσει, θα τον κρατήσει χωρίς να κοιτάζει λεφτά".

Η παρουσία του Καρβάλιο; Δήλωσε μετά το ματς ότι θέλει να πετύχει πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό, άρα έκανε άνοιγμα παραμονής.

"Είναι παίκτης που ξέρει πολύ καλή μπάλα, ειδικά στον κενό χώρο. Δεν εξαρτάται μόνο από τον Καρβάλιο αλλά και από τον Μαρτίνς, πώς θέλει να παίξει τη νέα σεζόν η ομάδα κ.λπ.".

"Τιμώρησε τον Ελ Αραμπί - Πρέπει να αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός - Αυτοί δίνουν εξετάσεις"

Πώς είδατε τον Ελ Αραμπί;

"Σε πολλές φάσεις ήταν άτυχος, τον τιμώρησε η μπάλα εναντίον της ΑΕΚ. Εντάξει, και οι μεγάλοι επιθετικοί έχουν γκίνια καμιά φορά".

Από τον ΠΑΟΚ βγαίνει ότι δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός και περιμένουν πώς και πώς τα δύο ντέρμπι στα πλέι οφ μαζί του.

"Κάθε ομάδα να κοιτάει τον εαυτό της θα έλεγα - Εδώ ο ΠΑΟΚ έχασε από έναν ψιλοδιαλυμένο Παναθηναϊκό. Άλλο ματς το ένα, λοιπόν, και άλλο ματς το άλλο. Τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τα περιμένουν όλοι, για να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πρέπει να αυτοκτονήσει: Να πέσει η ομάδα τού Μαρτίνς από την Ακρόπολη και να βρει πορτοφόλι ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, όταν δυσκολεύεται παίρνει πάντα το ματς που θέλει να πάρει".

Τέλος, πείτε μου για την επόμενη μέρα τού συλλόγου δύο λόγια.

"Οι περισσότεροι παίκτες από τους καινούργιους που παίζουν κάθε Κυριακή, δίνουν εξετάσεις. Τελειώνει η σεζόν, και πρέπει να δούμε ποιοι θα μείνουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ βρήκε... Εμβιλά - Το τερμάτισε ο Μαρτίνς με δύο φορ, τρία δεκάρια- Καλύτερος εξτρέμ ο Παλάσιος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags