Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει γκολτζή ο Παναθηναϊκός από Γερμανία - Δύο κορυφαία ονόμαστα στη λίστα αξίας 2.8 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 13:30:00

Φέρνει γκολτζή ο Παναθηναϊκός από Γερμανία - Δύο κορυφαία ονόματα στη λίστα αξίας 2.8 εκατ. ευρώ!

Του Αδέσποτου
Φέρνει γκολτζή ο Παναθηναϊκός από Γερμανία - Δύο κορυφαία ονόματα στη λίστα αξίας 2.8 εκατ. ευρώ!

Υψηλόσωμοι στράικερ με μεγάλη καριέρα, από το ίδιο μανατζερικό γραφείο. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr την απόφαση του Τριφυλλιού να φέρει επιθετικό το καλοκαίρι, ασχέτως αν πωληθεί ο Ιωαννίδης και τα πρώτα δύο ονόματα που προτάθηκαν.

Ο... Αδέσποτος του Sportdog.gr, Ευάγγελος Μίχος, έχει μία αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό και τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.

Γιατί το Τριφύλλι θα... τιμήσει την γερμανική αγορά το καλοκαίρι και ποιοί είναι οι δυο υψηλόσωμοι/ γκολτζήδες στραικερ που "παίζουν" ήδη για τους "πράσινους";

Φουλκρογκ και Ντοστ: Στράικερ και οι δυο, ομόσταβλοι στο ίδιο (ξένο) μανατζερικό Γραφείο, ψηλοί/δυνατοί και γκλοτζήδες. Ο 30χρονος Γερμανός, ύψους 1,90 και με χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ, ανήκει στην Βέρντερ Βρέμης (με 14 γκολ φέτος στην Τσβάιτελιγκα) και έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Ο 32χρονος Ολλανδός, ύψους 1,96 και με τα 2.800.000 ευρώ Χ.Α. πρώην των Αιντραχτ/Σπόρτινγκ/Βόλφσμπουργκ είναι πλέον στην Μπριζ αλλά θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Μου μεταφέρθηκε , λοιπόν, πως και οι δυο έχουν προταθεί και θα απασχολήσουν το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είτε πουληθεί, είτε όχι ο Ιωαννίδης. Και γενικότερα οι "πράσινοι" θα τιμήσουν το καλοκαίρι την γερμανική αγορά.

Ο Νίκλας Φουλκρουγκ της Βέρντερ είναι όντως Γερμανός και ο Μπας Ντοστ Γερμαναθρεμένος!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags