Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα... σκάει για Τσούμπερ ο Μελισσανίδης - "Πιέσεις" σε Κριχόβιακ - "Ζόρια" για Μάνταλο και Άμραμπατ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 14:51:00

Τα... σκάει για Τσούμπερ ο Μελισσανίδης - "Πιέσεις" σε Κριχόβιακ - "Ζόρια" για Μάνταλο και Άμραμπατ

Sportdog Team
Τα... σκάει για Τσούμπερ ο Μελισσανίδης - "Πιέσεις" σε Κριχόβιακ - "Ζόρια" για Μάνταλο και Άμραμπατ

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στη προσπάθεια που θα καταβάλει η Ένωση για την αγορά του Πολωνού άσου αλλά και στο θέμα του προπονητή

Στην ΑΕΚ συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή, με τον οποίο θα μπει στην Αγιά Σοφιά. Ο Κώστας Τσίλης ανέφερε ότι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τη περίπτωση του προπονητή, έχουν τη πεποίθηση ότι μέχρι τα μέσα με τέλη Απρίλη, η ΑΕΚ θα έχει λύσει αυτό το ζήτημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εξετάζονται περιπτώσεις από το λεγόμενο «πάνω ράφι».

Τι θα γίνει με τους Κριχόβιακ, Τσούμπερ

Ανάμεσα σε Κριχόβιακ και Τσούμπερ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον δεύτερο. Ο Ελβετός εξτρέμ σε δηλώσεις που έκανε τη Παρασκευή, δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ. Στην Ένωση σκοπεύουν να δώσουν τα λεφτά που απαιτούνται για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Αυτό το ποσό κυμαίνεται κοντά στα 2εκ. ευρώ.

Για τον Πολωνό μέσο τα πράγματα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Για να καταφέρει η ΑΕΚ να τον αποκτήσει, θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο που έχει με την Κράσνονταρ. Πάντως, κατά τη παραμονή του Κριχόβιακ στην Αθήνα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα ασκήσουν τις κατάλληλες πιέσεις, ώστε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, να πειστεί και να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Τι θα γίνει με τον Μάνταλο

Τη φετινή χρονιά, ο Πέτρος Μάνταλος είχε κομβικό ρόλο στην ομάδα, δίνοντας 10 ασίστ στο πρωτάθλημα. Όμως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει γκρίνια γύρω από το πρόσωπο του. Βασική διαμαρτυρία των φιλάθλων της Ένωσης είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να απαλλαχθεί από τον Μάνταλο και τον ρόλο του «ηγέτη» που έχει επωμιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Άμραμπατ. Ο Ολλανδομαροκινός εξτρέμ, είχε ξεκινήσει με καλές περγαμηνές φέτος, αλλά δε γλίτωσε ούτε αυτός τη «γιούχα» του κόσμου. Με λίγα λόγια, ο επόμενος coach της Ένωσης, θα πρέπει να εξετάσει και να μιλήσει με όλους τους ποδοσφαριστές. Έπειτα, αφού βγει το τελικό πόρισμα, θα παρθούν και οι κατάλληλες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags