Facebook Pixel Γκονσάλο Ιγκουαΐν: Τέλος εποχής για τον παικταρά - Σταματάει το ποδόσφαιρο!
| 2022-04-05 23:36:00

Τέλος εποχής για τον παικταρά: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιγκουαΐν!

Sportdog Team
Τέλος εποχής για τον παικταρά: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιγκουαΐν!

Βάζει τέλος σε μια τεράστια καριέρα.

Γκονσάλο Ιγκουαΐν: Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν πήρε ο Αργεντινός επιθετικός, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πατέρας του "Πιπίτα".

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της Αργεντινής, ο πατέρας του Γκονσάλο Ιγκουαΐν φανέρωσε τις σκέψεις του γιου του, ο οποίος θα κλείσει τα 35 του χρόνια τον Δεκέμβριο: «Θα ήθελα να τον δω να συνεχίζει στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιδί που πέρασε από πολλά μέρη, παντού πέτυχε. Για μένα είναι κρίμα που δεν θα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο».

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Ιγκουαΐν αγωνίζεται στο αμερικανικό MLS, όμως παρά τα 15 γκολ και τις 9 ασίστ σε 44 παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να γίνει επιδραστικός στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι, αφού παραμένει υπέρβαρος και υστερεί αθλητικά σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο πιθανότατα περίμενε να είναι πιο εύκολο.

Φυσικά, πριν αποφασίσει να πάει στο MLS, ο Αργεντινός άσος έγραψε μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη με τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Ρίβερ Πλέιτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags