Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ομάδα Big-4 Τουρκίας για Ονιεκούρου - Ανατροπή με τον κόουτς της ΑΕΚ - Χάρη Μήτρογλου σε "Κάρυ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 21:54:00

Ομάδα Big-4 Τουρκίας για Ονιεκούρου - Ανατροπή με τον κόουτς της ΑΕΚ - Χάρη Μήτρογλου σε "Κάρυ"!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ομάδα Big-4 Τουρκίας για Ονιεκούρου - Ανατροπή με τον κόουτς της ΑΕΚ - Χάρη Μήτρογλου σε "Κάρυ"!

Αλλάζει πλάνο η Ένωση, που περιμένει κάτι πολύ δυνατό για τον πάγκο της. Τι συμβαίνει με τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού, ποιο το συμβόλαιό του, γιατί δεν έφυγε τον Γενάρη και η πρόταση που θα έρθει το καλοκαίρι. Τι ισχύει για τα... χρωστούμενα του Μητρο-γκολ και η "ανάσα" του Άρη.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τρία διαφορετικά παρασκήνια, τρεις διαφορετικές ιστορίες στον σημερινό "Ευαγγελιστή".

1/ONIEKOYΡΟΥ: ήταν από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού τον Γενάρη, που και επίσημο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από άλλες ομάδες (για τον δανεισμό του, όχι αγορά) και ο ίδιος το έβλεπε θετικά στο να την έκανε (βασικά για την Τουρκία). Ντεφάκτο αυτό! Ήταν κάθετα αρνητικός όμως, σε κάτι τέτοιο, ο Πέδρο Μαρτίνς. Αντιθέτως δηλαδή με τους Κουντε και Ρόνι Λόπες, για τους οποίους κλαμπ και κόουτς προτιμούσαν να τους άδειαζαν θέσεις στο ρόστερ, αλλά δεν το συζητούσαν οι δυο άσοι και κάπως έτσι παρέμειναν. Βέβαια πλέον ούτε ο Χένρι Ονιεκούρου παίζει, για την ακρίβεια έχει... εξαφανιστεί από τον Μαρτίνς. Κάτι που δείχνει / λέει πολλά και για την επόμενη σεζόν. Ο Νιγηριανός εξτρέμ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (οι 3 στα πλέι οφ), μόνο στα Γιάννινα "βρέθηκε" στον πάγκο, στις υπόλοιπες ήταν εκτός αποστολής. Και ενώ η τελευταία του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα" καταγράφεται στις 20 Φεβρουαρίου, 45' κόντρα στον Βόλο. να υπενθυμίσω πως ο 25χρονος Νιγηριανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2025!!

2/ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: στην Τουρκία πάντως του... βρήκαν τον νέο του (από το καλοκαίρι) "σταθμό", συγκεκριμένα την Άδανα Ντεμίρσπορ του φίλου του Μπαλοτέλι Βέβαια τα  Άντανα πέφτουν λιγάκι μακρυά απο την αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη, εκεί που έχει και διαμέρισμα ο Χένρι. Για την ακρίβεια πιο γρήγορα πηγαίνεις από Αθήνα στην Πόλη απο ο τι από τα Άντανα! Μόνο που από τις Big 4 της Κωνσταντινούπολης η είδηση είναι (ανεξάρτητα τι γράφεται ή και τι θα γραφεί), πως η Γαλατά πλέον δεν "βλέπει" τον Ονιεκούρου. Στην μετά Φατίχ Τερίμ εποχή δηλαδή. Επίσης, το ενδιαφέρον της Φενέρ είναι περισσότερο... φιλολογικό. Άρα απομένουν η Μπεσίκτας (που τραβάει οικονομικά ζόρια) και η Μπασάκσεχιρ ( η οποία όντως θα κάνει κίνηση ξανά το καλοκαίρι). Έτσι έχει η κατάσταση για την καλοκαιρινή περίοδο για τον Χένρι Ονιεκούρου των 7.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, που αποτέλεσε... υπερήφανη αυγουστιάτικη αγορά 4.500.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο κοντά στο 1.500.000 ετησίως, για χάρη του πήραν την "φανέλα με το 7" απο τον Κώστα Φορτούνη και ενώ για δυο καλοκαίρια αποτέλεσε ποδοσφαιρικό/μεταγραφικό πόθο όχι μόνο του Μαρτίνς αλλά και του Φρανσουά Μοντεστό (να τα λέμε όλα).

3/ΑΕΚ-ΚΟΟΥΤΣ: το σενάριο να βρεθεί και να κλείσει ο "εκλεκτός" για τον πάγκο  της Ενωσης μέσα στον Απρίλιο φαντάζει πλέον τελείως ... ουτοπικό! Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι επαγγελματίες της πιάτσας που και καλύτερη εικόνα... εικόνα έχουν και μεγαλύτερα δεδομένα πληροφοριών δέχονται και καλύτερα μπορούν να τα επεξεργαστούν. Ακόμη και η Πορτογαλία να είχε αποκλειστεί και να "έπαιζε" για την ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος, πάλι δεν θα καθάριζε τόσο εύκολα και γρήγορα η ... "μπουγάδα" με τον νέο προπονητή. Τώρα πλέον η επιλογή του νέου προπονητή πάει για το δεύτερο 10ημερο του Μαϊου. Σε ένα ρεαλιστικό σενάριο. Άλλωστε υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις υποψηφίων, που η ΑΕΚ είναι... υποχρεωμένη να τους περιμένει, γιατί κι αυτοί περιμένουν κάτι καλύτερο. Δεν έχουν απορρίψει τους "κιτρινόμαυρους" αλλά δεν είναι η ΑΕΚ και προτεραιότητά τους...

4/ΑΡΗΣ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: δεν είναι λίγα τα χρήματα που διεκδικούσε ο πρώην διεθνής σέντερ φορ από τον Καρυπίδη. Κοντά στα 625.000 ευρώ! Άλλωστε για την περσινή σεζόν εξοφλήθηκε μόλις πρίν απο περίπου 40 μέρες και μετά έσκασε την προσφυγή για να διασφαλίσει όλα το ποσό του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του, απο την στιγμή που τελειώνε τον Ιούνιο και δεν υπήρχε μέλλον στο Χαριλάου. Ο "Μητρογκόλ" δεν χάρισε χρήματα που είχαν συμφωνήσει εξαρχής, ούτε δέχτηκε να φύγει τον Γενάρη αν και τον πίεζαν, έδειξε όμως, καλή πρόθεση να διευκολύνει τον Άρη στην πρόταση συμβιβασμού που του έγινε το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί αφού είχε το πάνω χέρι. Χοντρικά δίνει την δυνατότητα στον Καρυπίδη να ... αναπνεύσει και να έχει ένα πρόβλημα λιγότερο στην υπόθεση αδειοδότησης της ΠΑΕ για την νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει πως ο Μήτρογλου θα εξοφληθεί με...δόσεις αλά Κωτσόβολος, στους επόμενους 18 μήνες και όχι σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις όπως προέβλεπε ο κανονισμός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο - Πρώην του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags