Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει... κανόνι για αντι-Ελ Αραμπί - Ο πρώτος στόχος - Αλλάζει ομάδα γιατί τον έκλεψαν δύο φορές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 11:58:00

Φέρνει... κανόνι για αντι-Ελ Αραμπί- Παγκίτης με 16 γκολ- Αλλάζει ομάδα γιατί τον έκλεψαν δύο φορές!

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει... κανόνι για αντι-Ελ Αραμπί- Παγκίτης με 16 γκολ- Αλλάζει ομάδα γιατί τον έκλεψαν δύο φορές!

Ο πρώτος στόχος για το καλοκαίρι: "Ειναι κλασικός target man"! Το sportdog.gr παρουσιάζει το πρώτο όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μαροκινού άσου, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του και αποχωρήσει. Τι κάνει φέτος και η εντυπωσιακή καριέρα του.

 

Τον Εράν Ζάχαβι, που βγάζει μάτια (και) φέτος με τη φανέλα τής Αϊντχόφεν, και το προσεχές καλοκαίρι θα ψάξει το νέο συμβόλαιο της καριέρας του, φαίνεται ότι έχουν ψηλά στη λίστα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
 

Γιατί οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ακόμα, το θέμα τής παραμονής ή όχι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ψάχνονται για άλλες περιπτώσεις. Για την ιστορία, να θυμίσουμε εδώ την αναφορά στο άρθρο του πεπειραμένου ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Σπύρου Γρομητσάρη, στο sportdog για τον Μαροκινό: "Ολυμπιακός θα του δώσει όσα κρίνει πως αξίζει με βάση και την ηλικία του και τις αντοχές του (35,5 ετών θα είναι το καλοκαίρι) και αν θελήσει ο Μαροκινός, θα μείνει. Ειδάλλως..."

 

Δεν πρόκειται να "τρελαθούν", κιόλας, στο Λιμάνι αν δεν συνεχίσει ο Μαροκινός δηλαδή, καθώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! Κι εδώ μπαίνει το όνομα του Ζάχαβι στο προσκήνιο... Το ρεπορτάζ τού sportdog από την Ολλανδία αναφέρει ότι ο 34χρονος Ισραηλινός άσος ήθελε από τα περασμένα Χριστούγεννα να αποχωρήσει από την Αϊντχόφεν, καθώς διέρρηξαν το σπίτι του δύο φορές! Η ίδια πηγή, πάντως, μας ενημέρωσε ότι είναι πιο κοντά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του, παρά να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 

"Ζάχαβι ο αντι-Αραμπί - Παγκίτης και έχει βάλει 16 γκολ - Κλασικός target man"

 

Το sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του Ζάχαβι.

 

"Ο Ζάχαβι θα μπορούσε να βρει εύκολα θέση στον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Ελ Αραμπί. Είναι ποδοσφαιριστές με κοινά χαρακτηριστικά, που επί σειρά ετών έβγαλαν το ψωμί τους σκοράροντας με συνέπεια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος με τις δηλώσεις του στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

"Φέτος, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, κορωνοϊό έχει πετύχει ήδη 16 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και οι αριθμοί του αγγίζουν τα περσινά επίπεδα παρότι σταδιακά δεν λογίζεται πλέον ως βασική λύση. Κλασικός target man, αγωνίζεται αποκλειστικά ως φουνταριστός χωρίς να τραβιέται στα άκρα, που «τελειώνει» και δημιουργεί φάσεις (7 ασιστ), σκοράροντας τόσο με σουτ (και τα δύο πόδια) όσο και με κεφαλιές".

 

"Δεν τον ανανεώνει η Αϊντχόφεν - Στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβρη; - Ψημένος για Ισραήλ"

 

Τι σκοπεύει να κάνει με το μέλλον του;

 

"Η Αϊντχόφεν πάντως από καιρό δεν προτίθεται να ανανεώσει την συμφωνία της, από πέρυσι απέκτησε τον Βινίσιους (Βραζιλιάνος φορ από Μπενφίκα) «ψάχνοντας»  ήδη την επόμενη ημέρα. Τον Δεκέμβριο βρέθηκε μια ανάσα από αποχώρηση (ενδεχομένως για τον Ολυμπιακό),  όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος αλλά η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε στο… παρά πέντε".


Υπάρχει από άλλη ομάδα σχετικό ενδιαφέρον;


"Πριν μερικές ημέρες οι Ολλανδοί έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μποταφόγκο (!) αλλά και οι ίδιοι επιμένουν πως η επιστροφή στο Ισραήλ είναι πιο πιθανή καθώς το καλοκαίρι θα είναι πλέον στα 35".   
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού... αρέσε σε Ολυμπιακό; Καραμπόλα με Καμπελά στο Λιμάνι!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags