Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες φωτιά από Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Θέλω να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 18:49:00

Ατάκες φωτιά από Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Θέλω να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Θέλω να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό"

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Ερυθρόλευκων τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλούς ποδοσφαιριστές από την χώρα μας να θέλουν να αγωνιστούν στο Λιμάνι και να ζήσουν και εκείνοι τέτοιες μεγάλες βραδιές.

Δημήτρης Νικολάου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στον Ολυμπιακό άφησε σε δηλώσεις του στην Tuttosport o Έλληνας αμυντικός της Σπέτσια, τονίζοντας πως θέλει να παίξει στο Champions League με τους Ερυθρόλευκους.

«Η Σπέτσια ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση για εμένα, διότι που έδωσε την ευκαιρία να βρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής από αυτά που θα έβρισκα στην Έμπολι. Για να ωριμάσεις ποδοσφαιρικά χρειάζεσαι ένα ήρεμο περιβάλλον και αυτό το βρήκα εδώ, στη Σπέτσια.

Για τους οπαδούς της Σπέτσια: «Πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και να συννενοηθείς με τους συμπαίκτες σου λόγω της έντονης φασαρίας. Ωστόσο είναι τρομερό να αγωνίζεσαι μπροστά από τους οπαδούς της Σπέτσια».

Όσο για το μέλλον του: «Έχουμε μπροστά μας μερικά δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε επιθετικούς όπως οι Λαουτάρο, Ζαπάτα, Ιμόμπιλε, Τζέκο, Ινσίνιε και Όσιμεν. Για το μέλλον μου; Θα ήθελα να παίξω ξανά με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Τώρα ωστόσο έχω το μυαλό μου εδώ», είπε ο Δημήτρης Νικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags