Facebook Pixel Champions League: Μπενζεμά... όνειρο διέλυσε την Τσέλσι - Η Βιγιαρεάλ σόκαρε την Μπάγερν (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 23:54:00

Μπενζεμά... όνειρο διέλυσε την Τσέλσι - Η Βιγιαρεάλ σόκαρε την Μπάγερν (BINTEO)

Sportdog Team
Μπενζεμά... όνειρο διέλυσε την Τσέλσι - Η Βιγιαρεάλ σόκαρε την Μπάγερν (BINTEO)

Φοβερή παράσταση από τον Γάλλο επιθετικό, που οδηγεί την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, ενώ τα Κίτρινα Υποβρύχια ήταν εντυπωσιακά απέναντι στους Βαυαυρούς.

Champions League: Απίστευτο πάρτι Μπενζεμά στο Λονδίνο που με τρία δικά του γκολ οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης να περάσει σαν… αέρας από την έδρα της Τσέλσι με 1-3 και να είναι με το ένα… πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή που η Βιγιαρεάλ πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου βάζοντας... δύσκολα στους Βαυαρούς ενόψει της ρεβάνς της Γερμανίας.

Ο αγώνας στο Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που φαίνονταν πιο κινητικοί και κατάφεραν μόλις στο 8' να ανοίξουν το σκορ. Μετά από μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Παρέχο θα σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρει στον Ντανζουμά και να κάνει το 1-0. Οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί και το Κίτρινο Υποβρύχιο θα καταφέρει να βρει και δεύτερη φορά δίχτυα. Στο 41' Κοκλέν με σέντρα σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ που έκανε κακό υπολογισμό, με την Μπάγερν να στέκεται ωστόσο πολύ τυχερή αφού το VAR έδειξε πως ήταν εκτεθειμένος ο σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί θα ανεβάσουν την πίεσή τους και με τον Γκνάμπρι στο 50' θα φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα έχουν δοκάρι με φοβερό σουτ του Μορένο. Οι δύο ομάδες θα συνεχίζουν να χάνουν καλές ευκαιρίες, με τον Μορένο να φτάνει κοντά με σουτ από το κέντρο να κάνει το 2-0, έπειτα από λάθος του Νόιερ, όμως την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκατοστά άουτ και παρά την πίεση της Μπάγερν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα τα Κίτρινα Υποβρύχια θα καταφέρουν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο Λονδίνο οι Μπλε ήταν αυτοί που προσπάθησαν από νωρίς να πιέσουν και να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Κουρτουά, όμως η Βασίλισσα θα ακουμπήσει πρώτη το γκολ. Στο 10' οι Μαδριλένοι θα βγουν στην αντεπίθεση, με τον Μπενζεμά να βρίσκει τον Βινίσιους, με τον τελευταίο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, την μπάλα όμως να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μεντί. Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος θα το κάνει ο Μπενζεμά, όμως στο 21' με τους δύο παίκτες να συνδυάζονται άψογα και τον Βινίσιους να σεντράρει, με τον Γάλλο με μια εκπληκτική κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Ο Μπενζεμά δεν θα σταματήσει εκεί, μιας και τρία λεπτά μετά θα επωφεληθεί από μια σέντρα του Μόνριτς και πάλι με πολύ δύσκολη κεφαλιά θα νικήσει και πάλι τον Μεντί και θα κάνει το 0-2. Οι Μπλε με κεφαλιά του Χάβερτζ θα μειώσουν στο 41', όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπενζεμά ξανά θα επωφεληθεί τα λάθη από Μεντί και Ρούντιγκερ και θα κάνει το 1-3. H Τσέλσι θα προσπαθήσει να πιέσει και να ξαναμπεί στο σκορ, με τον Λουκάκου να χάνει μια απίστευτη ευκαιρία, με το τελικό 1-3 να δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στης Βασίλισσα ενόψεις της ρεβάνς της Μαδρίτης.

Δείτε τα γκολ από τους δύο αγώνες του Champions League

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags