Facebook Pixel Ολυμπιακος: "Ανακοίνωση" Μαρτίνς σε Αγκιμπού - Αποφάσεις για Φορτούνη και Καρβάλιο - "Καψόνι" σε Φαντιγκά
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 12:26:00

"Ανακοίνωση" Μαρτίνς σε Αγκιμπού - Αποφάσεις για Φορτούνη και Καρβάλιο - "Καψόνι" σε Φαντιγκά

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ανακοίνωση" Μαρτίνς σε Αγκιμπού - Αποφάσεις για Φορτούνη και Καρβάλιο - "Καψόνι" σε Φαντιγκά

Οι δοκιμές για το νέο Ολυμπιακό και γιατί αλλάζει ρόλο ο μικρός Καμαρά! Ο Πορτογάλος κόουτς δουλεύει ήδη για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και σε αυτό θα δούμε αρκετές αλλαγές προσώπων, συστημάτων και θέσεων. Πώς θα "χωρέσουν" τα 10αρια και ποιοι υπολογίζονται...

Ένα από τα μεγαλύτερα "κεφάλαια" του φετινού Ολυμπιακού είναι η παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά στην ομάδα. Ο 20χρονος άσος από την Γουινέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τη Λιλ και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Πέδρο Μαρτίνς.


Παρόλα αυτά, η νέα σεζόν φέρνει αρκετές αλλαγές στους Ερυθρόλευκους, τόσο με την επάνοδο του Κώστα Φορτούνη, όσο και με την παρουσία του Ζοάο Καρβάλιο, που από φέτος δείχνει το πόσο ποιοτικός είναι.

 
Eφόσον από την επόμενη χρονιά υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένας ή δύο εξτρέμ και η θέση πίσω από τον φορ είναι καπαρωμένη από τον Καρβάλιο ή τον Φορτούνη, τότε θα πρέπει να βρεθεί ένας νέος ρόλος στον Αγκιμπού, ο οποίος αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

 


Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε με τον νεαρό και στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα: δηλαδή να τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο "8αριού", δίπλα στον Γιαν Εμβιλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αγκιμπού σε αυτή τη θέση και γι' αυτό το λόγο το "δουλεύει" από τώρα στο μυαλό του, για να το δοκιμάσει και σε κάποια από τα ματς που απομένουν έως το τέλος της σεζόν, αλλά κυρίως για την επόμενη χρονιά.


Φυσικά, σε όλα τα παραπάνω θα παίξει σημαντικό ρόλο το τι θα γίνει με τους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη, καθώς όσον αφορά στον πρώτο, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι το πιο "καυτό" από κάθε άλλη αφορά. Κι αυτό γιατί, ο άσος από τη Γουινέα βρίσκεται σε σταθερή βάση εδώ και καιρό στην λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, που δεν αποκλείεται να "χτυπήσουν την πόρτα" του Ολυμπιακού.


Τέλος, μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τελευταία και για έναν ακόμα νεαρό των Πειραιωτών, τον Φαντιγκά, που παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με γκολ στο Κύπελλο, έκτοτε έχει παίξει ελάχιστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον παίρνει στις αποστολές, όμως δεν το βάζει, αλλά παρόλα αυτά, τον πιστεύει και θα δουλέψει μαζί του προσεχώς, ωστόσο τώρα έχει αποφασίσει να σφίξει το ροτέισον, αυστηρά στους 18 παίκτες, που λογικά υπολογίζονται και για του χρόνου και κυρίως για τα προκριματικά της Ευρώπης.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Χρυσό" συμβόλαιο σε Μπακασέτα - Δέκα μύρια για παίκτη που έφυγε ως αποτυχημένος από Ολυμπιακό
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags