Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σπουδαία νέα στον Παναθηναϊκό - Μεγάλη επιστροφή στο Κορωπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 15:17:00

Σπουδαία νέα στον Παναθηναϊκό - Μεγάλη επιστροφή στο Κορωπί

Sportdog Team
Σπουδαία νέα στον Παναθηναϊκό - Μεγάλη επιστροφή στο Κορωπί

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έναν πολύ καλό να... τρίβει τα χέρια του μετά τις σημερινές εξελίξεις στο Τριφύλλι.
 

Ο Φεντερίκο Μακέντα «έσπασε» όλα τα... κοντέρ και μόλις 50 μέρες μετά την πολύ λεπτή επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο (16/2 στην Ιταλία), προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες, στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (7/4) «μπήκε» στο 100% του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν νιώθει πλέον την παραμικρή ενόχληση στο πόδι, συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις με την μπάλα, αλλά και στο οικογενειακό δίτερμα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Είναι πιθανό δε, να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής (17/4) με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου (5η αγωνιστική των play off), αν και το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να επανέλθει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία, τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags