Facebook Pixel Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Επίθεση με αεροβόλο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ - Πορεία στα στενά της Μασσαλίας - Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ
| 2022-04-07 15:58:00

Επίθεση με αεροβόλο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ - Πορεία στα στενά της Μασσαλίας - Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
Επίθεση με αεροβόλο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ - Πορεία στα στενά της Μασσαλίας - Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ!

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ ανάμεσα σε χούλιγκανας των Μαρσέιγ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, στα οποία υπήρχαν ακόμα και όπλα. Η κατάσταση θεωρείται άκρως επικίνδυνη και σήμερα, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα για το Conference League.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν χθες βράδυ από τους (αδερφοποιημένους) οπαδούς της Παρτιζάν και υπήρξαν άγριες συμπλοκές με οπαδούς της Μαρσέιγ που είχαν μαζί τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Επικράτησε χάος σε αρκετά σημεία της γαλλικής πόλης, υπήρξαν με συμπλοκές σώμα με σώμα, ενώ νωρίτερα οπαδοί της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ είχαν κατευθυνθεί κοντά στο χώρο ξενοδοχείου όπου διαμένουν οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και η διοίκηση του συλλόγου!

Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφερνα να ελέγξουν την ένταση και να επιβάλλουν την τάξη, παρότι έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Όπως φαίνεται από βίντεο που δημοσιεύτηκε από λογαριασμό οπαδών της Μαρσέιγ, στο twiiter, έφτασαν έξω από το κατάλυμα με αεροβόλο στις αποσκευές... Ένας από αυτούς το έβγαλε και άρχισε να πυροβολεί, ενώ ακούγεται στο βίντεο να λένε «εδώ είναι Μασσαλία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΠΑΟΚτσήδες με «πορεία» σε στενό της Μασσαλίας

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν στη Μασσαλία για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στη Μαρσέιγ στο πλαίο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Οι ίδιοι δημοσίευσαν ένα βιντεάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πορεία τους στα στενά της Μασσαλίας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags