Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μασσαλία - "Τον ρώτησαν ΠΑΟΚάρα και του άνοιξαν το κεφάλι"
| 2022-04-07 17:35:00

Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μασσαλία - "Τον ρώτησαν «ΠΑΟΚάρα;» και του άνοιξαν το κεφάλι"

Sportdog Team
Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μασσαλία - "Τον ρώτησαν «ΠΑΟΚάρα;» και του άνοιξαν το κεφάλι"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά που βρίσκεται στην Γαλλία και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην πόλη ενόψει του αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League.

Φίλιππος Μπζάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο των «8» του Conference League, μίλησε για τα όσα λαμβάνουν χώρα στον Γαλλικό Νότο και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες (6/4) το βράδυ.

«Έβλεπα μπροστά μου να περνάνε 300 φίλοι της Μαρσέιγ κρατώντας λοστούς και ρόπαλα οι οποίοι έψαχναν μεμονωμένους φίλους τους ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει καμία παρουσία της αστυνομίας. Έναν φίλο μου τον πλησίασε ένας Έλληνας και τον ρώτησε «ΠΑΟΚαρα;» και μετά έβγαλαν μπουκάλια και του έσπασαν το κεφάλι. Ήταν Έλληνες οπαδοί της ΑΕΚ αυτοί που πλησίασαν τον φίλο μου και ενώ πήγανε στο αστυνομικό μέγαρο 4 από αυτούς οι αστυνομικοί δεν τους άφησαν να μπουν μέσα και τους έδιωξαν», είπε ο Φίλιππος Μπζάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags