Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές καταγγελίες από οπαδό του ΠΑΟΚ - " Μας έχουν χωρίς νερό και τουαλέτα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 18:59:00

Φοβερές καταγγελίες από οπαδό του ΠΑΟΚ - "Μας έχουν χωρίς νερό και τουαλέτα"

Sportdog Team
Φοβερές καταγγελίες από οπαδό του ΠΑΟΚ - "Μας έχουν χωρίς νερό και τουαλέτα"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους εκδρομείς η γαλλική αστυνομία, με τις καταγγελίες να προκαλούν απορία.

ΠΑΟΚ: Ο φίλος του Δικεφάλου, ο Χάρης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την ταλαιπωρία των εκδρομέων οπαδών του Δικεφάλου στη Μασσαλία στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

«Φτάσαμε γύρω στις 12 με τα λεωφορεία. Είμαστε μαζεμένοι περίπου 1.000 οπαδοί εδώ. Υπήρξαν κάποια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας με δακρυγόνα και μπουκάλια και μας έχουν εγκλωβισμένους. Υπήρχε ένα εμπορικό, έκλεισε και τώρα είμαστε χωρίς νερό και τουαλέτα, κλειδωμένοι, και περιμένουμε να πάει 18:00 για να ξεκινήσουμε για το γήπεδο το οποίο απέχει 6 χλμ. Δεν νομίζω να πάμε με τα πόδια. Είναι μεγάλη η διαδρομή. Είμαστε μπροστά στο λιμάνι.

Δεν είχαμε επικοινωνία με ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εδώ κοντά μας είναι ένας από τους αρχηγούς της εκδρομής. Αυτό που άκουσα ότι θα πάμε με τα πόδια το άκουσα από εσάς. Βρισκόμαστε μεταξύ δύο κεντρικών δρόμων και από πάνω έχει τραμ. Το θέμα είναι ότι από το πρωί μέχρι και τον αγώνα είμαστε περιορισμένοι. Δεν υπήρξαν οπαδοί της Μαρσέιγ εδώ, υπάρχει περιμετρικά αστυνομία και δεν μας αφήνουν να πάμε πουθενά», είπε ο οπαδός του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags