Facebook Pixel ΑΕΚ: Ραντεβού στην Ελλάδα για κορυφαίο προπονητή η ΑΕΚ - Έγινε η πρώτη επαφή - Αλλάζει επίπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 10:15:00

Ραντεβού στην Ελλάδα για κορυφαίο προπονητή η ΑΕΚ - Έγινε η πρώτη επαφή - Αλλάζει επίπεδο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ραντεβού στην Ελλάδα για κορυφαίο προπονητή η ΑΕΚ - Έγινε η πρώτη επαφή - Αλλάζει επίπεδο!

Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης να προκαλέσει ντόρο στην Ευρώπη! Θέλει να φέρει ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ένωση και το ταξίδι που έγινε στη χώρα μας, δείχνει πως δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ποιος ήρθε, πότε έγινε η επαφή και οι επόμενες κινήσεις...

Στην Ελλάδα είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ο μάνατζερ του Ρούντι Γκαρσία κι ένας δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, προκειμένου να έχουν κάποιες πρώτες επαφές με την ΑΕΚ για το μέλλον του.

Είναι δεδομένο ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν μέχρι το τέλος του Απρίλη ή το πρώτο 10ημερο του Μάη να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, αλλά αυτός να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δηλαδή, να είναι τεχνικός με εκτόπισμα, εμπειρία, που να μπορεί να εμπνεύσει παίκτες και οπαδούς. 

Ένας κόουτς τύπου Σάντος, από τη στιγμή που ο Φερνάντο θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Και ο Ρούντι Γκαρσία είναι ακριβώς αυτού του τύπου ο προπονητής, που θα πάρει τα κλειδιά στο σπίτι του.

Εκπρόσωποί του είχαν βρεθεί στην Ελλάδα και είχαν επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια τελική απόφαση. Τώρα, υπάρχουν ξανά αναφορές ότι έχει επιστρέψει ο μάνατζέρ του στην χώρα μας, κάτι που ίσως δείχνει προχωρημένες επαφές.

Δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη - Δεν είναι εύκολο να προκύψουν άμεσα οριστικές εξελίξεις με έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου. Παρόλα αυτά η περίπτωση του παραμένει ενεργή για την ομάδα, υπάρχει στο κάδρο της, και δεν πρέπει να αποκλείσουμε να είναι εκείνος, τελικά, που θα έρθει στην ομάδα για να αναλάβει τις τύχες της...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνουν" δύο ακριβοπληρωμένοι άσοι της ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ - Η τεράστια αλλαγή και το... λάθος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags