Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Κώστας Κετσετζόγλου έθεσε το θέμα Ρούντι Γκαρσία στη ρεαλιστική του βάση
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 12:13:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για Ρούντι Γκαρσία και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για Ρούντι Γκαρσία και ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να χρεωθεί ως… αποτυχία πιθανό «όχι» του Ρούντι Γκαρσία, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει να κυνηγά υψηλούς στόχους για τη θέση του προπονητή, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΑΕΚ: Ο Κώστας Κετσετζόγλου έθεσε το θέμα Ρούντι Γκαρσία στη ρεαλιστική του βάση.

Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να χρεωθεί ως… αποτυχία πιθανό «όχι» του Ρούντι Γκαρσία, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει να κυνηγά υψηλούς στόχους για τη θέση του προπονητή, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι πιθανότητες για τον Ρούντι Γκαρσία είναι πολύ λίγες, για ευνόητους λόγους. Η ΑΕΚ διερεύνησε αυτή την προοπτική και διέψευσε ότι έκανε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν είναι βασικός στόχος ο Γκαρσία, αλλά όταν ψάχνεις προπονητή κι έχεις αποφασίσει να επενδύσεις πολλά για την πρόσληψή του, δεν πρέπει να σου γυρίσει και μπούμερανγκ αν δεν μπορείς να τον πάρεις. Δεν έχει τελειώσει το θέμα αρνητικά, αλλά παραμένει δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει κάνει κι άλλες επαφές, έχει κάνει ταξίδια στο εξωτερικό για συζητήσεις αλλά και τηλεδιασκέψεις με προπονητές. Απλώς έτυχε να μάθουμε για τον Γκαρσία. Η ΑΕΚ από την αρχή έχει βάλει το θέμα στη σωστή του βάση. Χτυπά όσο πιο ψηλά μπορεί και ελπίζει να κλείσει το θέμα προπονητή μέσα στον Απρίλιο», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα για το επερχόμενο κρίσιμο ματς με τον Άρη, είπε: «Θεωρώ πολύ πιθανό να επανέλθει ο Τζαβέλλας αντί του Βράνιες. Είναι ανοιχτό να παίξει ο Χατζισαφί αντί του Μοχαμάντι αριστερά, όπως και ο Μισελέν αντί του Ρότα δεξιά. Το δίδυμο των Πολωνών δεν σπάει στο κέντρο και αν δεν πάει σε 4-3-3, από τη στιγμή που ο Μάνταλος έχει ένα πρόβλημα, θα δούμε Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία και Αραούχο μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags