Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: "Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Φορτούνης και δοκιμές με Σαχτάρ - Ακολουθούν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 15:58:00

"Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Φορτούνης και δοκιμές με Σαχτάρ - Ακολουθούν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι"

Sportdog Team
"Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Φορτούνης και δοκιμές με Σαχτάρ - Ακολουθούν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι"

Οι νέες εξελίξεις με το μέλλον του Μαροκινού επιθετικού και όσοι θα παίξουν στο φιλικό των Πειραιωτών. Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μιλάει για το παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον «αέρα» του OverFM για την φιλική αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον Κώστα Φορτούνη και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αρχικά, ανέφερε ότι το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ θα έχει γενική είσοδο 10 ευρώ (κανονικά στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας). Τα έσοδα της αναμέτρησης, θα δοθούν στον ουκρανικό λαό, λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουν λόγω πολέμου.

Το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον για τον Μαρτίνς γιατί θα μπορέσει να δοκιμάσει πολλά πράγματα. Ίσως δούμε τον Φορτούνη για ένα ημίχρονο, έτσι ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσει η Σαχτάρ, από μία μεγάλη σειρά φιλικών που θα δώσει. Θα παίξει και με την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μάντσεστερ Σίτι και τη Φενέρμπαχτσε.

Τέλος, όσο αναφορά την περίπτωση του Ελ Αραμπί. Ο Κώστας Σαμοθράκης, θεωρεί πως ο παίκτης δεν είναι αδιάφορος. Απλά είναι άτυχος το τελευταίο διάστημα όσο αναφορά το τελείωμα των φάσεων.

Θεωρεί πως ο Μαροκινός και ο Ολυμπιακός θα τα βρουν σε όλα και ότι θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags