Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: "Δεν μασάει τα λόγια του ο Λουτσέσκου - Πρόκριση στην Τούμπα - Ευθύνη της Αστυνομίας τα επεισόδια"
| 2022-04-08 16:12:00

"Δεν μασάει τα λόγια του ο Λουτσέσκου - Πρόκριση στην Τούμπα - Ευθύνη της Αστυνομίας τα επεισόδια"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μασάει τα λόγια του ο Λουτσέσκου - Πρόκριση στην Τούμπα - Ευθύνη της Αστυνομίας τα επεισόδια"

Ποιοι... καθάρισαν για τον ΠΑΟΚ και τι πρέπει να κάνει στην Τούμπα! Ο Κούλης Αποστολίδης σχολιάζει στο Sportdog.gr την εικόνα του Δικεφάλου στη Μασσαλία, αναλύει γιατί η πρόκριση είναι πλέον στο 50-50 και εξηγεί γιατί... ξέφυγε η κατάσταση με το "ξύλο" εντός κι εκτός γηπέδου!

ΠΑΟΚ: Το αποτέλεσμα που πήρε ο Δικέφαλος  εναντίον τής Μαρσέιγ σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Κούλης Αποστολίδης.

 

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου αναφέρθηκε, ακόμα, στη ρεβάνς της Τούμπας, στους Πασχαλάκη και Ελ Καντουρί, αλλά και στις δηλώσεις τού Λουτσέσκου που κάνουν σήμερα τον γύρο της Ευρώπης. 

 

"Πρόκριση στην Τούμπα - Να κάνει κέφι η μπάλα"

 

"Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα, ήταν απολύτως καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι Γάλλοι - Έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές, αλλά στα γκολ που πέτυχαν έπαιξε ρόλο και η τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, ευτύχησε να κάνει το 2-1, μάλιστα θα μπορούσε να είχε λήξει και ισόπαλο το παιχνίδι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος. 

 

Μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα;

 

"Πριν από το παιχνίδι οι πιθανότητες ήταν 25-30% για την πρόκριση, αλλά όπως έχουν διαμορφωθεί τώρα είναι παιχνίδι 50-50% για την πρόκριση. Οπότε σαφέστατα και μπορεί να πάρει την πρόκριση, αρκεί ο ΠΑΟΚ να παίξει από την αρχή δυνατά και να έχει και λίγο κέφι η μπάλα στην Τούμπα".

 

"Καθοριστικός ο Καντουρί - Δεν μασάει τα λόγια του ο Λουτσέσκου"

 

Υπάρχει παίκτης που ξεχωρίσατε;

 

"Ο Πασχαλάκης συμμετείχε πάρα πολύ στο αποτέλεσμα με την εμφάνισή του, ο Ελ Καντουρί ήταν καθοριστικός με το γκολ που πέτυχε, αλλά γενικά ήταν απόδοση συνόλου το αποτέλεσμα στη Γαλλία".  

 

Πώς σχολιάζετε τα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς;

 

"Δε νομίζω ότι αγωνιστικά επηρεάστηκε η ομάδα από τα επεισόδια. Η αστυνομία, δεν ξέρω για ποιον λόγο, δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Δεν συνόδευσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ούτε όταν πήγαιναν προς το γήπεδο αλλά ούτε και μετά, όταν έφυγαν μόν τους. Δεν φαίνεται να είχε σχέδιο". 

 

Τέλος, πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ματς;

 

"Ο Λουτσέσκου έχει πάντα δική του άποψη, δεν μασάει τα λόγια του. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, αλλά σαφώς η ατμόσφαιρα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ήταν αρκετά εχθρική". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γάλλοι ντύνονταν ΠΑΟΚτσήδες για να τους δείρουν - Καμία τιμωρία η UEFA - Απαγόρευση για Ελλάδα"
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags