Facebook Pixel ΑΕΚ: Έσκασε τώρα! Πάει για Ουρουγουανό παιχταρά η ΑΕΚ - "Κατέθεσε πρόταση για τον..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 16:25:00

Έσκασε τώρα! Πάει για Ουρουγουανό παιχταρά η ΑΕΚ - "Κατέθεσε πρόταση για τον..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πάει για Ουρουγουανό παιχταρά η ΑΕΚ - "Κατέθεσε πρόταση για τον..." (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα από την Αργεντινή καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της χώρας η Ένωση φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας σε 24χρονο αμυντικό μέσο που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα που αγωνίζεται.

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ένωσης φέρεται ότι είναι ο Κάρλος Μπεναβίδες, ο οποίος ανήκει στην Ιντεπεντιέντε και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μάλιστα όπως αναφέρεται από τον Τύπο της χώρας έχει προσφέρει μάλιστα και συμβόλαιο για τον 24χρονο χαφ διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο. Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδες.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν θα αφήσει κανένα οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη. Σε αυτή θα παρουσιαστεί νέα πρόταση στον Ουρουγουανό για επέκταση του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι στα χέρια του Μπεναβίδες και του εκπροσώπου του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα που εμπλέκει την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags