Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σοκάρει φίλαθλος του ΠΑΟΚ - "Μας έλεγαν «ελάτε σας περιμένουμε»" - Τι γίνεται με τους 13 συλληφθέντες
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 23:50:00

Σοκάρει οπαδός του ΠΑΟΚ - "Μας έλεγαν «ελάτε σας περιμένουμε»" - Τι γίνεται με τους 13 συλληφθέντες

Σοκάρει οπαδός του ΠΑΟΚ - "Μας έλεγαν «ελάτε σας περιμένουμε»" - Τι γίνεται με τους 13 συλληφθέντες

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε φίλος του Δικεφάλου του Βορρά όπου αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε στην Μασσαλία την ίδια στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις με όσους έχει συλλάβει η γαλλική αστυνομία.

ΠΑΟΚ: Ένας φίλος του Δικεφάλου, ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, οποίος ταξίδεψε στη Μασσαλία για τον αγώνα μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για όσα συνέβησαν εντός του γηπέδου, αλλά τις προκλήσεις από τους οπαδούς της Μαρσέιγ.

«Χάσαμε την πτήση και ψάχνουμε τρόπο να επιστρέψουμε. Μας έβγαλαν 2:30 από το γήπεδο ενώ έπρεπε να φύγουμε 1:00 τουλάχιστον, μας συνόδεψαν οι άνθρωποι κανονικά, κομβόι, δεν υπήρχε θέμα, αλλά όλο αυτό το πράγμα που προκάλεσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ...

Καθόμασταν μέσα στο γήπεδο και ακούγαμε συνέχεια κρότους, ακούγαμε "ελάτε σας περιμένουμε". Πήγαμε να χαρούμε, να δούμε τη μπάλα μας, να κάνουμε την εκδρομή μας, δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. 

Πιστεύω πως δεν πρέπει να έρθουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη, γιατί τα πράγματα ξέφυγαν πάρα πολύ και θα ξεφύγουν και άλλο», είπε ο φίλος του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή σε δεκατρείς συλλήψεις προχώρησε η Γαλλική Αστυνομία για τα επεισόδια στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «La Provence», πέντε από αυτά, συμπεριλαμβανομένου και ενός Ελληνα, πέρασαν σήμερα από την απαραίτητη νομική διαδικασία με κατηγορίες για ποινές φυλάκισης με αναστολή, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και στην γαλλική επικράτεια.

Παράλληλα, για άλλους δύο Ελληνες, ανοίγει διαδικασία έρευνας για «συμμετοχή σε οργανωμένη συμμορία», οπλοκλοπή και διάπραξη «βίας με όπλο κατά ατόμου με δημόσια εξουσία».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ. «οι συγκεκριμένοι είχαν καταφέρει να πάρουν από τα χέρια της Αστυνομίας έναν από τους συνοπαδούς τους που είχε συλληφθεί από την Αστυνομία και γιατί είχε προκαλέσει ζημίες σε αυτοκίνητο».

Επιπλέον, «άλλοι τέσσερις είναι υπό κράτηση για πράξεις βίας κατά των Αρχών και ζημίες με ρίψη πετρών και η τύχη τους θα κριθεί την Δευτέρα. Tέλος, υπάρχουν και δύο ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags