Facebook Pixel Άρης: Τότε "σκάνε" εξελίξεις από CAS - Αγωνία για την απόφαση - Στη... γωνία για μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 13:40:00

Τότε "σκάνε" εξελίξεις από CAS για Άρη - Αγωνία για την απόφαση - Στη... γωνία για μεταγραφές

Sportdog Team
Τότε "σκάνε" εξελίξεις από CAS για Άρη - Αγωνία για την απόφαση - Στη... γωνία για μεταγραφές

Περιμένουν με συγκρατημένη αισιοδοξία οι άνθρωποι του Άρη.

Άρης: Μετά από διαδοχικές παρατάσεις, η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμενόταν να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών, ωστόσο η ΠΑΕ Αρης ενημερώθηκε ότι αυτή θα εκδοθεί -εκτός απρόοπτου - μέχρι και τις 29 Απριλίου.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι για πρώτη φορά το CAS δεν έδωσε μηναία παράταση, όπως συνηθίζει να κάνει, αλλά νέο χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων. Προφανώς πρόκειται για μία διαδικασία η οποία κρατά πίσω τον Αρη στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και ειδικά όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος τόσο αυξάνεται η αγωνία επί της απόφασης. 

Εδώ και μήνες οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται με δεμένα χέρια και αναμένουν στο ακουστικό τους, προκειμένου να γνωρίζουν αν θα έχουν το δικαίωμα μεταγραφών ή όχι καθώς πρόκειται για μια υπόθεση η οποία θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις τους στον σχεδιασμό της ομάδας (τουλάχιστον) για τη νέα σεζόν. 

Κι αν στο πρόσφατο παρελθόν οι διαδοχικές αναβολές θεωρούνταν βολικές για την ομάδα, καθώς η εκκρεμότητα έδινε τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών, πλέον αυτό δεν ισχύει. Το καλοκαίρι ολοκληρώνονται 13 συμβόλαια κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι Κιτρινόμαυροι έχουν ζητήσει επισήμως να εκδοθεί άμεσα απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Αρης λόγω της υπόθεσης απόκτησης του Φιορίν Ντουρμισάι και χρηματικό πρόστιμο στην ΕΠΟ λόγω της έκδοσης δελτίου στον αθλητή. Ο Αρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS με σκοπό την εξάλειψη της ποινής, αυτή εκδικάστηκε στις αρχές του Φλεβάρη του 2021 αλλά εκκρεμεί η απόφαση. Αυτή εκτός απρόοπτου θα γίνει γνωστή από το CAS στο τέλος του τρέχοντος μήνα, με τους Κιτρινόμαυρους να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως η απόφαση θα δώσει το δικαίωμα για μεταγραφές.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags